Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.01.2014, 20:00   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp Meyveli Jöle

Meyveli Jöle





Malzemeler

2 adet muz
2 adet kivi
Birer adet nar ve elma
1 adet limonun suyu
1 paket çilekli toz jöle
2 su bardağı sıcak su

Meyveli Jöle
Meyveli Jöle tarifi

MUZ, kivi ve elmanın kabuklarını soyup küp küp doğroyin. Renklerinin kararmaması İçin üzerlerine limon suyu gezdirin. Narı ayıklayarak tanelerine ayırın. Çilekli toz jöleyi cam bir kaba alıp üzerine 2 su bardağı sıcak suyu ekleyin. Karıştırarak jöleyi eritin ve Kalıplara 2′şer çorba kaşığı doldurun. Buzlukta 5 dakika kadar bekletin. Kalıbı buzluktan çıkarıp, doğranmış meyveleri ve nar tanelerini kalıptaki jölenin üzerine paylaştırın. Kalıbı buziukta 2-3 saat bekletin. Kolay çıkması için kalıbı sıcak suya daldırıp çıkartın. Servis tabağına alıp soğuk olarak servis yapın.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla