Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.2014, 21:10   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Kanald Çalıkuşu dizisinin saati değişti

Çalıkuşu dizisinin saati değişti



Kanal D'nin sevilen dizilerinden Çalıkuşu'nun yayın saati değişti.

Her Salı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çalıkuşu, artık saat 22:00'da ekranlarda olacak.

İşte Çalıkuşu'nun yeni bölümünde yaşanacaklar:

Kamran ve Feride'nin evlilik kararı evdekileri çok sevindirir. Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlar. Fakat, Kamran'ı yeni bir sorun bekler. Başvurduğu hiç bir hastane onu hekim olarak kabul etmez. İşsiz kalır. Sıkıntısını belli etmemeye çalışır. Seyfettin Bey de oğlunun bu durumu için endişelidir. Geçici bir çare bulunur. Kamran, Fransız Mektebinde sağlık hocası olarak göreve başlar.

Necmiye ve Selim'in evliliği sıkıntılıdır. Yokluk-yoksulluk içinde geçmektedir. Seyfettin Bey, bu duruma tanık olur. Üzülür, üzüntüsünü eşiyle paylaşır.

Feride ve Kamran'ın yakında nişanlanacağını duyan Neriman, bu mutlu anı zehir etmek için yeniden Selim'den yardım ister. Bununla da yetinmez, Kamran'la ilgili utanç verici bir haber yayar. Bu çirkin haber Feride'nin de kulağına gider. Gözün gördüğü her zaman gerçek olabilir mi? Ya, bu bir oyunsa?

Yapımcılığını Tims Productions'ın yaptığı yönetmenliğini Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz'ın yazdığı Çalıkuşu, yeni bölümüyle 07 Ocak Salı akşamı Saat 22:00'da Kanal D ekranlarında.

Mynet

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla