Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.01.2014, 18:01   #1 (permalink)
EndGirl
Kafam hep duman..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post 2014 Mercedes-Benz V-Serisi

2014 Mercedes-Benz V-Serisi


2014 Mercedes-Benz V-Serisi’nin kabin içi resmi olarak tanıtıldı.



Viano’nun yerine geçiyor.
Alman oto üreticisi Mercedes-Benz, tamamen yeni V-Serisi’nin kabin içini aydınlatan yeni resmi fotoğrafları bizlerle paylaştı. V-Serisi’nin önümüzdeki sene içerisinde cadde ve sokaklara taşınması planlanıyor.
Bu arada Mercedes-Benz’in Viano ismini tarihe gömerek V-Serisi ismini kullanmaya bşalayacağına yönelik dedikodular da böylelikle doğruluğunu kanıtlamış oldu. V-Serisi aynı zamanda satış oranı düşük olan R-Serisi2nin de yerini alacak. İhtimaller arasında en olası görüneni yeni modelin önümüzdeki Mart ayında 2014 Cenevre Otomobil Fuarı aracılığıyla tüm detayları ile resmi olarak halkın karşısına çıkacağı. Bundan kısa bir süre sonra da aracın galerilerdeki yerini alması bekleniyor.
Kod adı W447 olan yeni model bundan yaklaşık on sene önce rafa kaldırılmış olan V-Serisi ismini geri getirirken Mercedes-Benz çalışanlardan öğrendiğimize göre firma iş adamları için daha üst düzey bir versiyonu da Vito ismi ile piyasaya sürecek.
Bu görmüş olduğunuz kabin içi fotoğrafları sayesinde Mercedes’in V-Serisi’ni daha çok “insan odaklı” bir felsefe ile tasarladığını görebiliyoruz; zira en ileri kalite malzemeler ile bezenmiş kabin içinde göze çarpan ağaç aksanlar, çikolata renginde deri döşemeler, birkaç adet metalik parça ve markanın en yeni binek araçlarında gözelenen kaliteli ve güncel genel tasarım ilgimizi çekiyor.
















EndGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla