Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.01.2014, 20:11   #1 (permalink)
Belkibirgün
"Grimsi Bi'şey"
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Şarkıcı smiley Ayşe :)

Şarkıcı smiley Ayşe =)


Bir ZamanLar Bir Kız Varmış Bu Kız Küçük Bir Kasabada Yaşıyormuş.. Annesi YaşLı Bir Bayanmış . Birde YaşLı PaLa BıyıkLı Bir Babası Varmış.Bu Kız Sabahtan Akşama KadarBuLaşık Yıkar , Yerleri Siler , çamaşır Yıkar Ve ütü Yaparmış ..
AsLında Bu Ayşenin En Büyük HayaLi Şarkıcı oLmakmış .. Ama Şarkıcı oLabilmesi İçinde İstanbuLa gitmesi Gerikiyormuş. Ama İstanbuLa Gitmek İçinde Hiç Parası Yokmuş .
Ayşe Düşünmeye Başlamış .. Sonunda Bir Eve TemizLik Yapmaya Gitmiş .. BuLaşık Yıkamış vs.. Tüm İşleri Yapmış . Parasını Kazanıp İstanbuLa Gitmiş.. Yarışmaya Katılmış Ve Şarkıcı oLmuş.. İlk Şarkısını Söylemiş Ve Büyük Beğeni Kazanmış.. Herkes OnaÇiçekler Atmış Alkışlamış .. Sonra Ayşe Bir Otele Yerleşmiş . Bir Akşam YakışıkLı Bir Bey elinde çiçekle kapıyı çalmış .. Ayşeye Hayran olduğunu Onunla Bir Akşam Yemek Yemesini İstediğini Sölemiş.. Ayşe Hazırlanmış . Ve Yemek Yemeğe Gitmişler.. Yemeklerini YemişLeriçeceklerini içmişler. Anlaşmışlar Ve birlikte olmaya karar vermişler.. Sonra Evlenmişler Ve Burdada Masal bitmiş..

-----------------------Son-------------------------

__________________

ღღ

Konu Belkibirgün tarafından (14.01.2014 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir.
Belkibirgün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla