Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.2014, 02:53   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Arapkir Kızarması

Arapkir Kızarması



MALZEMELER


2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI


Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün. Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin. Yanında pilav ile servis yapın.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla