Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.2014, 20:13   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
alarm 25 Ocak 2014 Akrep Burcu Yorumu

25 Ocak 2014 Akrep Burcu Yorumu



Sevgili Akrep Burçları ve yükselen burçları Akrep Burcu olanlar, 25 Ocak 2014 Akrep Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Akrepler bugün, sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren konularda yoğun bir enerjiniz var. Dostlarınızla biraraya gelebilir, pozitif düşüncelerinizle onları rahatlatabilirsiniz. Aktif enerjiniz, ileriye dönük ideallerinizi gerçekleştirme isteğinizi perçinleyebilir, bu arada yakın arkadaşlarınızın destekleri sayesinde kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Mesleki konularda girişimleriniz olumlu ve işinizle alakalı konularda üstlerinizle olan diyaloğunuz güçlü olabilir. Bu durumda dikkat etmeniz gereken konu, yapabileceğinizden daha fazlasına söz vermemenizdir. Daha sonra güç durumda kalabilirsiniz. 25 Ocak 2014 gününe ait Akrep Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Akrep burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Gönlünüzdeki kişinin cazibesi, yaşamınızdaki bir çok şeyin cazibesini gölgeliyor. Ona ayak uydurmak için, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu, biraz aşırıya kaçmak gibi gözüküyor.

Muhataplarınızın şartlanmış olduğuna olan inancınız, sizi anlatma güçlüğü içerisine sokabiliyor. Teknik bir konuda problem yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor.

Eli açıklık size sürekli zararlar getiriyor. Paranın, birçok yerde, kıymetini bilmiyor gibi davranışlar sergiliyorsunuz. Son günlerdeki para sıkıntılarınızda zararlı alışkanlığınız çok belirleyici.

Bazı konular için dengeleme yapmaya ihtiyacınız var. Söyledikleriniz ve davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla