Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.2014, 22:39   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Grinin 50 Tonu Filminin Türkçe Teaser Görseli Piyasada

Grinin 50 Tonu Filminin Türkçe Teaser Görseli Piyasada

Çok satan sansasyonel roman Grinin 50 Tonu filminin yeni görseli paylaşıldı. Görsel geçtiğimiz günlerde paylaşılan teaser'ın yerel versiyonu.




Kayıp Çocuk (Nowhere Boy) filmi ile tanıdığımız Sam Taylor-Johnson'ın yönettiği ve E.L. James'in çok satanlar listesinden inmek bilmeyen romanından uyarlanan Grinin 50 Tonu (Fifty Shades of Grey) filminin çekimleri devam ediyor. ****** – Dram türündeki filmin başrollerinde Once Upon A Time adlı başarılı TV serisi ile parlamış Jamie Dornan, güzel aktris Dakota Johnson, Jennifer Ehle ve Luke Grimes yer alıyor. Filmin geçtiğimiz günlerde paylaşılan "Bay Grey Şimdi Sizi Kabul Edecek" adlı teaser görselinin yerel versiyonu da bugün itibariyle beğeniye sunuldu.

Filmde güzel edebiyat öğrencisi Anastasia Steele'in, zengin ve çekici bir iş adamı olan Christian Grey ile olan özel ilişkisine tanık olacağız. Bir röportaj için Grey'in karşısına çıkan Anastasia, iş adamına gönlünü kaptırıyor ve hiç beklenmedik bir ilişkinin tohumları atılıyor. Ancak her şeye doymuş olan Bay Grey'in ilişki ve **** konularında kimsenin bilmediği sırları ortaya çıkıyor ve genç kız varlığından haberdar olmadığı şehvet dolu bir yola giriyor. Grinin 50 Tonu filmi, 2015 Sevgililer Günü'nde vizyona girecek.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla