Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.02.2014, 21:39   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir erkeği red etmenin yolları

Bir erkeği red etmenin yolları



Erkekler, bir kadına yaklaşmanın, ona duygularını açmanın zor bir şey olduğunu söylerler. Bazı kadınlar için ise, duyguları açmaktan çok; duyguları açılan bir erkeği reddetmek zordur. Karşınızdaki kişiyi kırmadan, onu kendinizden uzaklaştırmak çaba gerektiren bir iştir. Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz;
Öncelikle Onu Reddetme Nedeninizi Bulun
Bir erkeği reddetmenin bir çok nedeni olabilir. Fiziksel olarak çekim hissetmeyebilirsiniz. Karakterini beğenmeyebilirsiniz. Ona arkadaş gözüyle bakıyor olabilirsiniz. Ya da, karşınızdaki, en yakın arkadaşlarınızdan birinin sevdiği erkek olabilir. Onu reddetme nedeninizi kendi içinizde açıkça belirlerseniz, sonradan pişman olma ihtimaliniz azalır. Örneğin, arkadaş gözüyle baktığınız için reddettiğiniz bir erkeğe karşı hisleriniz sonradan değişebilir. Ama karakterini beğenmediğiniz biriyle asla çıkmazsınız.
Dürüst Olun
Birini reddederken yapılabilecek en doğru hareket dürüst olmaktır. Ama, dürüstlük, kırıcı olmadığı sürece başvuracağınız bir yol olmalı. Arkadaş olarak gördüğünüz bir erkeğe, açık açık, onu arkadaş olarak gördüğünüzü söylemelisiniz. Diğer yandan fiziksel özelliklerini beğenmediğiniz için reddettiğiniz kişiye, onu reddetme nedeninizi açıkça söylememelisiniz.
Beyaz Yalanlar
Böyle durumlarda, küçük beyaz yalanlara başvurabilirsiniz. Hayatınızda biri olduğunu, bu ara bir ilişki yaşamak istemediğinizi; ya da hala eski sevgilinize karşı hisleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz. Onu kırmamak için uydurduğunuz bu bahanenin, inandırıcı olmasına ve çok da büyük bir yalan olmamasına dikkat etmelisiniz.
Saygılı Olun
Ne olursa olsun, karşınızdaki erkeği reddederken, ona karşı saygılı olmalısınız. Kendinizi onun yerine koyup, onunla empeti kurmalısınız. Sizden hoşlanan bir erkeği reddederken, ona kötü davranmamaya, onun duygularını incitmemeye, olabildiğince açık bir şekilde hislerinizi anlatmaya dikkat etmelisiniz.







Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla