Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.02.2014, 19:00   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
kalp İdeal Evlilik Teklifi Nasıl Olmalı?

İdeal Evlilik Teklifi Nasıl Olmalı?




Kadınlara göre ideal evlilik teklifi iki yıllık bir flörtten sonra Sevgililer Günü'nde plajda kumlar üzerinde yapılan teklif.

Sevgililer Günü evlilik teklifi yapmak için ideal bir gün olarak bilinir. Kadınların da tercihi bu yönde. Onlara göre iki yıllık bir sevgililik döneminden sonra Sevgililer Günü'nde plajda kumlar üzerinde yapılan teklif en ideali.

2 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada kadınların dörtte biri (yüzde 22) bu yönde bir görüş bildirdi. Ancak bazıları için bu bayat bir yöntem. Erkekler eğer evet denileceğinden eminse sürpriz evlilik teklifi yapmak istiyor. Bunun oranı yüzde 32. Romantik bir teklif yapmak isteyenlerin oranı yüzde 21. Tek dizinin üzerinde eğilip teklif yapmak isteyenleri oranı ise yüzde 20. Kadınların yüzde 10'u ise babasının iznini gerekli buluyor.

Yüzde 10'u pahalı yüzüğün olması çok önemli derken sadece yüzde 30'u erkeğin seçmesini bekliyor, yüzde 62'si ise beraber seçme taraftarı. Ancak zamanlama her şey den önemli.

Araştırmayı Lambrini adlı içki markası İngiltere'de yaptı. Araştırmada kadınların dörtte biri "bir erkek 24 aydan sonra evliliği düşünmeli" diyor. Eğer erkek beş yıldan sonra evlilik teklifi yapmıyorsa kadınların yarısı ayrılırım diyor diğer ayrısı ise daha uzun zaman bekleyebileceğini söylüyor.

Yüzde 27'lik bir kesim beş yıldan sonra evlilik yoksa kesinlikle devam etmem diyor.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla