Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.02.2014, 18:00   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
soris Yüksek Tansiyon Sorununa Karşı Şifalı Kür

Yüksek Tansiyon Sorununa Karşı Şifalı Kür

Yüksek tansiyon sorunu ciddi bir rahatsızlıktır. Genellikle tansiyonun 140/90 değerlerinden daha yüksek olduğu durumlar “yüksek tansiyon” olarak adlandırılır. Yüksek tansiyona karşı şifalı kür tarifini uygulayabilirsiniz..




Tansiyon yüksekliği çok ciddi bir rahatsızlıktır. Genellikle tansiyonun 140/90 değerlerinden daha yüksek olduğu durumlar “yüksek tansiyon” olarak adlandırılır. Geç kalmamış olmak için zaman zaman tansiyonu yani kan basıncını ölçtürmek gerekir. Yüksek tansiyonda hayvani besinler azaltılıp, nebati besinlere ağırlık verilmelidir. Günlük tuz tüketiminin bir çay kaşığının onda birini geçmemesine dikkat edilmelidir. Sarımsak, alıç çayı, limon, zeytin yaprağı çayının tansiyonu düşürücü özelliği vardır.

Pratik bitkisel kürler

- 1–2 çay kaşığı ince kıyılmış ökse otu 1 bardak soğuk suda 8–10 saat kadar demlenir. Bu çaydan tatlandırılmadan aç karnına içilir

- Günde 3–4 diş sarımsak yenilmelidir

- Alıç kalbi güçlendirici ve çalışma hareketlerini düzenleyici etkilere sahiptir. Kan basıncının düzenlenmesinde başarıyla kullanılabilir. Hiçbir yan etkisi yoktur. Günde 2–3 bardak alıç çayı balla tatlandırılarak aç karnına ya da öğün aralarında içilmelidir

- Sabahları aç karnına 4–5 ceviz içi yenilmesi tansiyonu düşürür. Uygulamaya uzun süre devam edilmelidir

- Biberiye çayı düşük tansiyona çok faydalıdır

- 1 bardak kaynar suya, 4–10 gram kimyon konulur. 10 dakika bekletilip, günde 2–3 bardak içilir

- 500 gram suya, 3 adet soğan ince ince doğranır. 1 gece bekletilip, süzülür. Günde 3 defa 1 fincan yemeklerden 30–60 dakika önce ya da sonra içilir.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla