Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.2014, 23:30   #2 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Yeşil Kahve ve Çekirdeğinin Faydaları

Yeşil kahve, Kafein maddesinin doğal deposudur ve metabolizma hızlandıran etkilere sahip olduğu için yarım saat içinde beyin faaliyetlerini hızlandırmaktadır. Yeşil kahvede bulunan kafein maddesinin metabolizma artırıcı etkisi 3 ile 5 saat arasında değişmekte halsizlik ve yorgunluğu da önlemektedir.

Yeşil kahve, Vücuttaki yağ moleküllerini parçalar, vücudun bağışıklık sistemini korur.

Zayıflatan yeşil kahve metabolizmayı hızlandırarak vücudun kalori harcamasına sebep olur, bir diğer tür olan yeşil kahve ise yeşil çay yaprağına göre 3 kat fazla antioksidan içerdiği için daha hızlı kilo vermeyi sağlamaktadır.

Yeşil kahve bir çok bitkisel ürünler satılan mağazalarda ve internette satılan bitkisel zayıflama ürünleri arasında satılmaktadır. Aşırı kahve tüketimi vücutta su tutulmasına neden olduğu için bu kür uygulanırken bol su tüketimine dikkat edilmesi gerekmektedir.
Yeşil kahvenin şeker hastalığı riskini azaltıcı etkiside bulunmaktadır.
Yeşil kahve taneleri formunuzu korumak için de idealdir.

Bir çok diyet yapıyorsunuz ve hala zayıflayamadığınzı düşünüyorsanız yeşil kahve ile kısa sürede zayıflayabilirsiniz.

Zayıflamak tamamen metabolizmanın yavaş çalısması ile ilgilidir. Yeşil kahve metabolizmanın hızlı çalışmasına yardımcı olarak daha hızlı
zayıflamanızı sağlayacaktır. Önemli olan sağlıklı zayıflamaktır.

Sürekli aç kalarak, bütün gün egzersiz yaparak kilo verilmesi insanı hem yoruyor, hemde zaman alıyor. Yeşil çaydan sonra şimdi de yeşil kahve ile zayıflamak çok kolay. Yeşil kahve işlenmemiş olduğu için değerinden bir şey kaybetmemiştir.

Bu yüzden sağlığa faydalı, zayıflamaya en büyük yardımcıdır.

Yeşil kahve ile zayıflayanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Kullanıcıları çok memnun kalmış ve zayıflamak isteyenlere tavsiye etmektedir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla