Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2014, 20:25   #3149 (permalink)
Emir
Yalanın vergisi yok, herkes çok seviyor

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Düşünki O Bunu Okuyacak ?

Ya siz nekadar gerizekali insanlarsiniz. Realde hic bir halt olamayip klavyede ona buna iftira atmayi meslek edinmissiniz. Forumunuzda tek adam kalmadi hala laga luga yolundasiniz. Allah buyuk diyorum ya hani su siz ateistlerin inanmadigi Allah herseyi ayaginiza tek tek dolandirdi. Ne basi bos insanlarsiniz isiniz gucunuz yok onun bunun dedikodusunu hayatini irdeliyosunuz kendi hayatinizda tek bir kimildama yok sanal hayat derdindesiniz. Forumu birakip giden insanlar sirf yuzunuzu gordu diye iftira atma cabasi baska hic bir derdiniz yokmus gibi. O onu yapmis bu bunu yapmis yok bunun adi yalanmis yok bunun suyu buyu soyleymis hangi insam psikolojisi abi bu ? Milletin yuzune abi kardes dersiniz ardindan demediginizi birakmazsiniz ispat istendiginde hepiniz yok olursunuz. Ya afedersiniz de bu insanlarin her birinin derdi bukadar mi sizi gerdi ?
Coluk cocuk ugraslarinizin son bulacagi yok salak sacma suclamalarinizin susacagi yok acaba birinizinde aklina gelmiyor mu gulunc oluyoruz demek ? . Susan edebinden susar edepsizliginizden ona bile ben susturdum dersiniz. Isiniz gucun agudik bugudik isler.
Su sanalda oyle insanlar tanidim ki beyinlerini ayaklarina baglasak yurumeye usenecek. Kendi mantigini kullanmaktan yoksun surekli bi destek yandas arayan masum insanlarin ustune iftira atip bununla boburlenen . Komedisiniz vesselam. Insanlar kendi birakir gider ardindan ben yolladim dersiniz sizofren asilli gerizekalilar. ( sozum o ki bu foruma yazilmis bisey degildir. )

Emir isimli Üye şimdilik offline konumundadır