Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.2014, 16:47   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Buluşma Stilinden Karakterini Çözün!

Buluşma Stilinden Karakterini Çözün!



Açıkhava Konseri

Biletleri önceden almış olması geleceği önceden planladığını gösterir ve bu ona artı puan kazandırır. Ayrıca dans etmek istemesi eğlenceli ve hareketli bir kişiliğinin olduğunun da belirtisidir. Dikkat etmeniz gerek nokta şu ki; yüksek sesli müzik sohbet etmenizi zorlaştırır ve bu yüzden sadece size konsantre olmak yerine kendisini müziğe kaptırmasına neden olabilir.

Bira İçmek

Onun sizi alkollü bir mekana götürmesi size ne kadar sosyal biri olduğunu düşündürebilir. Tabi bu eğlenceli buluşma anlayışı içkinin de dahil olduğu sos lekeli ve bira damlalarıyla dolu bir masa etrafında onun sarhoş arkadaşlarıyla muhabbet etmek de olabilir. Kararı siz verin!


Spor

Sağlığına düşkün bu erkek kendini doğanın güzelliklerine bıraktığına göre sizin doğal halinize de hayran demektir. Siz pazar günleri kanepede tembelce yatma hayalleri kurarken onun bu kadar hareketli olmak istemesi size sinir bozucu gelebilir. Eğer aranızda gerçekten bir etkileşim olduğuna inanıyorsanız orta yolu bulmaya çalışmalısınız...

Lunapark

Özellikle bu sıcak yaz günlerinde gün boyu güneşin altında ter içinde dolaşmak ve atıştırmalık birşeyler yemek kulağa pek romantik gelmese de bu erkeği kaçırmamak ve keyifli vakit geçirmek sizin yararınıza olabilir.

Plaja gitmek

Eğlenceli ve birbirinize yaklaşabileceğiniz bir gün olabilir.Sizi plaja çağıran bir erkek vücuduna çok güveniyor demektir tek sıkıntı aynı şeyin sizin içinde geçerli olması lazım.

Piknik

Sadece birebir konuşmanın olduğu ve bir aksiyonun gerçekleşmediği bir buluşma ayarlayan erkek bulduğunuzda onun peşini bırakmayın. Çünkü bu onun sizi daha yakından tanımak istediğini gösterir. Siz de bu sayede onun sizin için doğru insan olup olmadığını anlamış olursunuz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla