Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2014, 02:43   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Renklerden gelen mutluluk.

Renklerden gelen mutluluk.


Sevgilinle buluşmaya giderken rahatlamak en zor sınava çalışırken konsantre olmak çevrendekileri etkileyebilmek; Hepsi çok kolay! Renkleri doğru yerde kullan amacına ulaş!

Kırmızı düşün kendine güven
Kalabalık bir ortama girdiğinde tüm gözlerin nsana bakıyor olmasından rahatsızlık duyar saklanacak delik arar mısın sen de? O halde artık korkmana hiç gerek yok. İşin sırrı kırmızıda. Ayağına giyeceğin ayakkabının boynuna takacağın fuların üzerine geçireceğin tişörtün kırmızı olmasına dikkat ederek kendine olan güvenini artırabilirsin. Çünkü kırmızı yaşam enerjisini artıran bir renktir. İşte bu yüzden etrafa neşe saçmanı hayattan zevk almanı ve



Beyaz giy pozitif ol
Yeni insanlarla tanışacağın zaman beyaz kıyafetler giymeyi tercih et. Çünkü beyaz tüm renkleri yansıtabilme özelliğine sahiptir. Böylece sen de beyaz giyerek ne kadariyi ve şeker bir kız olduğunu karşı tarafa yansıtabileceksin. Üstelik bunu yaparken karşıdan gönderilecek negatif elektrikten de hiç mi hiç etkilenmeyeceksin.



Turuncu tak dikkat çek
Uzun zamandır aynı çocuktan hoşlanıyorsun fakat hala bir arpa boyu yol kat edemedin. Arada bir sana kaçamak bakışlar attığını fark ediyorsun peki neden gidip onunla sohbet etmeyi denemiyorsun? Bunu yaparken tedirgin olmana hiç gerek yok üzerine turuncu renkte bir aksesuar al yeter. Örneğin bir şal kemer ya da şapka.. Böylece şansını gerçekten yükselteceksin. Çünkü turuncu fiziksel gücün ve tutkunun rengidir. Emin ol bu çocuk seni hem çok etkileyici hem de güçlü bir kız olarak görecek.

Sarı kullan notlarını yükselt
Yine sınav zamanı geldi çattı ve sen senin yakışıklıyı düşünmekten bir türlü derslerine konsantre olamıyorsun. Şanslısın ki renklerin yardımını kullanarak beynini bir akıl
küpü haline getirebilirsin. Sarı düşüncenin rengidir. Hafızanı açar ve çalıştığın şeylerin uzun süre aklında kalmasına yardımcı olur! Bu yüzden ders çalışırken sarı kağıtlara not al ve odanın duvarlarını sarıya boya.


Yeşil ye mutlu ol
Arkada.larının bazen senden daha tatlı daha güzel ve daha eğlenceli olduklarını mı düşünüyorsun? Böyle zamanlarda onlardan geri kalmamak için yeşilin yardımına başvurabilirsin. Yeşil renk dağılımının merkezinde yer alır bu yüzden vücudunun ahengini sağlar. Eğer yeşil yiyecekler yersen fiziksel olarak vücudunu dengeleyebilirsin. Böylece daha sağlıklı olacağın için kendini daha enerjik ve pozitif hissedeceksin.

Pembe
Çiçekle etkile"Tozpembe düğün" lafının boşa söylendiğini düşünmüyorsun herhalde? Pembe renkler içinde en yumuşak olanı ve ensakinlik verenidir. Bu yüzden negatif elek-triği ortadan kaldırabilmek gibi bir özelliğivardır. Aynı zamanda aşkın rengi de pembedir. Hoşlandığın çocuğu elde edebilmek için toz pembe düşünüp pembe kıyafetler giyersen onunla kolayca iletişimkurabilirsin. Hatta onunla sinemaya gidebilmek için izin kopartman gerekiyorsa anne ve babana bir demet pembe çiçek alıp karşılarına öyle çıkabilir izni garantileyebilirsin de

ALINTIDIR

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla