Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.02.2014, 19:40   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Forum Siteleri Para Kazandırıyor Mu ?

Forum Siteleri Para Kazandırıyor Mu?



Öncelikle amacınız forum sitesi açmaksa bence bu düşüncenizden vazgecin.Forum siteleri açmak kolay olsada yönetmek ve iyi bir hit almak görüldüğü kadar kolay değil.Öncelikle online süresi yüksek ve Özgün içerik ekleyebilecek kişilere ihtiyacınız var.Bunları sakın hafife almayın bir forumda dünya kadar konu var ve sık sıkın konu eklenmesi şart.
Forum sitelerinden Adsense ile gelir almak isteyenler için istedikleri gibi gelir alamıyacaklarını eski bir forum sahibi olarak rahatlıkla söyleyebilirim..Asla bir wordpress actığınız site gibi tıklama alamassınız.O nedenle Forum siteleri para kazandırıyor mu? sorusuna verilecek cevap bence hayırdır.Forum sitesi açmadan önce açacağınız en güzel siteler oyun siteleri ve bloglardır bu sayede kısa zaman içinde yüksek hitler almanız mümkün.
Foruma karşı olduğumuz bu yazıdan kesinlikle çıkarılmasın forumları seven biriyim ama insanları yanlış yönlendirip boşa paralar harcamasınada karşıyım o nedenle vaktinizin ve emeğinizin karşılığını belki hit olarak alabilirsiniz ama asla gelir olarak alacağınızı düşünmüyorum.


alıntıdır

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla