Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.02.2014, 22:38   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Maydonoz Suyu Zayıflatır mı?

Maydonoz Suyu Zayıflatır mı?

Maydanoz’un insan sağlığına yararlı etkisi olduğu kadar suyu da sağlıklı kilo vermenize faydası olacaktır.


Maydanoz yeşil yapraklı ve damarlı bir bitkidir. Maydanozgiller familyasından olan bu bitkinin tohumları ufak ve esmerdir. Kökünde uçucu yağ apiin ve musilaj vardır. Bu bitkinin kök ve yaprakları kullanılır. Birçok sayıda faydaları olan maydanozun en önemli yararı zayıflatıcı etkisinin olmasıdır. Maydanoz ödemleri atmak için kullanılan muhteşem bir bitkidir. Bu şekilde vücuttaki zehirli maddeleri atarak terletir ve idrar söktürür. Ayrıca sindirimi kolaylaştırarak zayıflamaya yardımcı olur.

Zayıflamada maydanoz suyu kullanılmaktadır. Fakat maydanoz suyu tek başına yeterli olmamaktadır. Sadece vücuttan su atar. Zayıflatıcı etkisinden yararlanmak için limon suyu ile birlikte kullanmak gerekir. Yaz mevsimine girdiğimiz bugünlerde sizlere hem yağ yakıcı hem de kilo verdirici güzel bir kür sunuyoruz.

16 tane maydanozun sapını 2 yemek kaşığı limon suyunu yarım bardak suya katarak mutfak robotunda 1 dakika çekin. 15 gün arayla her sabah yarım bardak bu sudan için. 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün boyunca aynı şekilde devam edin. Burada dikkat edilecek husus 15 günden uzun süre yapılmaması. Bu şekilde yaklaşık ayda 4 kilo verebilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla