Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2014, 12:19   #3 (permalink)
Paradise
Anlamakla katlanmak arasında tükendim.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Aynadaki lüzumsuz konuşmalar

Hiçbir yere ait değilmişsin gibi en tanıdık yerler bile yabancılaştı sen büyüdükçe değişmedi insanlar sadece görmeye başladın.Hayat pembe gözlüklerini çaldı ve tüm renkler belirginleşti.

Ruhunun rıhtımında yapayalnız dolaşıyorsun birine rastlar mıyım diye yok kimse senin ruhunun rıhtımına hiç bir yolcu uğramıyor bunu bile bile bekliyorsun işte .
Umut deniyordu dimi buna hayat umut edip beklemekle geçiyor zaten.
Ve bir gün siyah gözlükler takıyor gözlerine hayat umudunu da yok ediyor.
Her şeyi kabullenmekte zorlanan sen bunu fark bile etmiyorsun sorgulamıyorsun anca aynanın karşısında kendine kızıyorsun.

Sen gerçekte kimsen aynadaki yansıman o oluyor hiç dışarıya çıkarmadığın içindeki benliğin hesap soruyor sana kızıyorsun olması gereken kişiyim ben diyorsun ama dediğine sen bile inanmıyorsun.

Yaptığın ya da sana yapılan yanlışlar bir gece vakti böyle dertlendiriyor seni işte.
Aşık olmak istiyorsun hatta biri sana aşık olsun istiyorsun tek eksikliğin belki biraz ilgi ama bu ilgi,sevgi,aşk sana pahalıya patlar be.Birkez daha yenilmekten korkuyorsun çünkü sen hep kaçtın uyku ilaçlarına dayandın!Bunlarla yüzleşmen işte bu kadar geçe kaldı anlıyor musun bu kadar geç kaldın sen yaşamaya!

Sen güçsüzsün o gülücüklerin güçsüzlüğün simgesi şimdi bahaneler uydurma ne olur git yakasına yapış hayatın ve al istediklerini çıkar kır siyah gözlüklerini!

Aynadaki lüzumsuz konuşmalar
Paradise~~07.12.13

__________________




"Artık rüyalarıma bile gelmiyorsun, o kadar mı vazgeçtin benden."
Paradise isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla