Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2014, 21:41   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kuru Yaprak Salamurası

Kuru Yaprak Salamurası

1 kg. taze üzüm yaprağı
Yarım kg. kaya tuzu

Üzüm yapraklarım uzun büyülükte bir kavanoza aralarına azar azar tuz eklenerek bastırarak yerleştirilir. (Kesinlikle yapraklar yıkanmaz ve su konmaz) Kavanozun kapağı sıkıca kapatılır loş ve serin ortamda 10-12 gün bekletilir. Kullanılacağı zaman kısa süre kaynatılarak yumuşatılır.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla