Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.03.2014, 23:36   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kötü bir randevudan kaçmanın yolları

Kötü bir randevudan kaçmanın yolları



Günlerdir bugünü beklediniz. İlk randevunuza giyeceğiniz elbisenizi özenle seçtininiz, saç modelinizi en az 3-4 kere değiştirdiniz, makyajınızı pür dikkat yaptınız. Ancak şu an karşınızda oturan adam, tavırları ya da konuşmasıyla size inanılmaz itici geldi! Bir an önce bu işkencenin bitmesini istiyorsunuz. İşte size kötü randevunuzdan tüymeniz için 5 acil çıkış kapısı!
1- Ah ne sakarım! Bunun için kendinize zarar vermeden sıcak ya da soğuk içeceğinizi kazara üzerinize dökmeniz gerekiyor. Akabinde çok rahatsız olduğunuzu ve üstünüzü değiştirmek istediğinizi söyleyip, eve doğru yola çıkın.
2- Acil durum çağrısı. Bunun için yakın bir arkadaşınıza mesaj göndererek sizi aramasını söyleyin. Arkadaşınız aradığında acil bir şey olmuş gibi davranarak, "Hemen geliyorum!" diyerek konuşmanızı tamamlayın. Karşınızdakine hesap vermek zorunda değilsiniz, "Gitmem gerekiyor, üzgünüm" gibi bir cümleyle randevunuza son verebilirsiniz. Eğer sizi arayabilecek kimse yoksa, telefon melodinizi çaldırarak hayali bir görüşme de yapabilirsiniz.


3- Çapkınsın! Eğer karşınızdaki erkek size ilgi göstermiyor ve gözünü diğer kadınlardan alamıyorsa bir bahaneden çok daha fazlasına sahipsiniz demektir. Bunu açıkça dile getirin, rahatsız olduğunzu söyleyin ve bir şey söylemesine fırsat vermeden mekanı terk edin.
4- Eski sevgilim burda! En etkileyici kaçış bahanelerinden biri de ex aşkınızı görmüş gibi davranmanızdır. Ona eski sevgilinizin de aynı mekanda olduğunu ve çok rahatsız olduğunuzu söyleyip kalkmak istediğinizi belirtin. Mekandan çıktıktan sonra işiniz daha da kolay. Kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyip ona veda edebilirsiniz.
5- Doğruyu söyleyin. Evet, bu biraz kırıcı olacak ama en azından kimseye boşuna ümit verip, vaktini çalmayacaksınız. Nazik bir dille, kafanızdaki kişi olmadığını ve uyuşamayacağınızı belirtebilirsiniz. Belki size ilk başta çok kızacak ancak zaman geçince dürüstlüğünüzü hatırlayarak, onu kandırmadığınız için size sempati bile duyabilir.





Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla