Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2014, 15:00   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Flört Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Flört Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler!

Tam bir ilişkiye başlamadan evvelki zamanlar; yapılan kurlar, söylenen hoş sözler gözünüzü bağlayabilir! Ama ilerde sağlıklı bir ilişkiniz olsun istiyorsanız daha flört ederkenden dikkat etmenizi gerektiren şeyler var! İşte bunlardan bazıları:



Baskıcı!
Eğer birlikte olmayı düşündüğünüz kişi bu dönemde bile üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor, aşırı kıskançlık sergiliyorsa dikkatli olmalısınız! İlerleyen zamanlarda başınızı bu konuda ağrıtabilir!

Trip Atan Erkek!
Bir şeyler istemediği gibi gittiğinde size küsüyor ya da trip atıp duygu sömürüsü yapmaya çalışıyorsa arkanıza bakmadan uzaklaşın derim! Bu tip biriyle bir ilişkiye başlarsanız; hayatınız, onun gönlü olsun diye kendinizden tavizler vererek geçecektir!

Düşkün!
Sizinle ilgilenmesi, sürekli sizi düşünmesi mükemmel! Ama henüz bir ilişkiye başlamamış olmanıza rağmen sizi geri kalan hayatınızdan alıkoymaya çalışıyor, ve sadece kendine kalmanızı istiyorsa; bu durum, ilişki esnasında size büyük sıkıntı yaratabilir!

Israrcı!
Özellikle cinsellik konusunda, sizin rahatsız olacağını davranışlardan kaçınmıyor. Karşı koyduğunuz şeylerde ısrarcı davranıyorsa; böyle biriyle ilişki esnasında mutlu olmanız mümkün değil! Size ve en önemlisi kurallarınıza saygılı kişilere yönelmelisiniz!

İlgisi Dağınık!
Sizinleyken sürekli telefonuyla uğraşıyor, ya da siz bir şeyler anlatırken başka şeylerle ilgileniyorsa; bu beyefendiyle bir gelecek düşünmemenizi tavsiye ederiz! İlerde, ilgisizlikten yakındığınız birçok kavga türeyebilir!

İpleri Bırakmayın!
Biz kadınlar aslında ne kadar güçlü olsakta; sahiplenilmeyi, koruma altında olduğumu hissetmeyi seviyoruz! Ama henüz flört esnasında, bir şeyler için ona danışmak, hayatınıza karışma cesareti vermek ya da izin istemek yapacağınız en büyük hatalardan biri olacaktır! Sadece planlarınızdan haberdar etmeniz bu evre için yeter de artar bile!

Alıntı

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla