Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.03.2014, 00:17   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burçların baştan çıkarma yolları

Burçların baştan çıkarma yolları

Hangi burç sevgilisini nasıl etkilemeyi başarıyor?



Burçların sevgililerini baştan çıkarma tarzları...

Ateş grubu (Koç, Aslan, Yay)

Ateş grubu burçları etkileyici oluyor. Tutkulu, başını döndürmenizi beklerler. Fiziksel olarak ilgisini çekmeniz önemli. Çok fazla duygusal ya da sevişirken fazla açıkgöz olmayın.
Fiziksel ve duygusal denge onların cinsel yönden açılmasını sağlar. Mükemmel vücutları sizi fazlasıyla memnun ederken onlar da sizi bırakmak istemeyecek.

Toprak grubu (Oğlak, Boğa, Başak)

Sevişme konusunda en iyi oldukları tartışmalıdır. Yaptıkları her şey de çok dikkatlidirler; ancak söz konusu sevişme olduğunda yönlendirilmeleri gerekebilir. Yatakta onları yönlendirdiğinizde sizi şaşırtabilirler, başınızı döndürebilirler.
Yani sizi yatakta büyük bir eğlence bekliyor. Onlardan herhangi biriyle birlikteyken artık ayrılmak istemeyeceksiniz. Toprak en hassas elementtir, toprak grubu burçları oldukça hassastır. Onları doğal dünyalarından çıkarmak için, aşkın vahşi ve ilkel yönlerini de gösterin.
Kendilerini ifade etmeleri için onları cesaretlendirin. Ellerinden gelenin en iyisini yapacakları için sizi çok memnun edeceklerdir.

Hava grubu (İkizler, Terazi, Kova)

Hava grubu burçları zekidir, yani onlarla akla uygun şeyler yapabilirsiniz.
Bu yatakta onlarla işiniz zor anlamına gelmesin. Hava grubu burçlarını baştan çıkarmaya değer. Aklınızdan geçen istek ve tutkulara mucize bir şekilde adapte olurlar. Hatta sizin düşündükleriniz, onların hayal gücü karşısında yetersiz kalabilir.
Entelektüel ve sosyal tutkuları olan bu burç grubu mensuplarının fikirlerini alın. Ancak çok fazla duygusal ve tutkulu fikirler beklemeyin. İletişim sevişirken mutlaka olmalı. Akıllarını heyecanlı şeylerle meşgul edin, her türlü tutkulu isteğinizi bencil olmadan yapacak.

Su grubu (Yengeç, Akrep, Balık)

Su grubu burçları esrarengizdirler ancak derin tutkulara sahiptirler. Bu grupta mantık duygudan sonra gelir. Eğer ilk önce onları duygusal yönden etkilemeyi başarırsanız, onlara ulaşabilir, güven ve samimiyet inşa edebilirsiniz.
Bu aşamadan sonra sizi yeni seksüel derinliğe taşırlar. Sevişirken daha önce yaşamadığınız ve asla düşünmediğiniz tecrübeler yaşayabilirsiniz. Onları baştan çıkartmak için açık olun ve onları vücudunuzu su gibi kullanarak baştan çıkarın. Aşk, rahatlatma, romantizm gibi duygular hissetmesini sağlayın.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla