Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.04.2014, 15:45   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kadınların Birlikte Tuvalete Gitmelerinin 15 Sebebi

Kadınların Birlikte Tuvalete Gitmelerinin 15 Sebebi



1. Dedikodu. Bunun için daha harika bir yer var mı?




Bi' arkadaşınıza "tuvalete gidelim mi" demek direk "bu insanların önünde konuşamıyorum, sana bişey söylemem lazım" a tekabül eder.

2. Süslenip püslenmek.




Beraber tuvalete gidersiniz ki, makyaj tazeleyebilip, birbirinizin eşyalarından kullanabilip, saçınızın iyi görünüp görünmediğin birbirinize söyleyip, methiyeler dizebilesiniz.

3. Erkekler hakkında merak giderme.




Çok tatlı bi' çocuk gördünüz ve arkadaşınız onu tanıdığından bahsetti. Hemen tuvalete! Hakkında ne var ne yok öğrenmelisiniz! Kimdir? Adı nedir? Hangi bölümde? Kız arkadaşı var mı? Birbirinize uyar mısınız? Burcu ne? Nereli? Ohoo. Tuvalet, bunları dikkat çekmeden konuşabileceğiniz yegane yer.

4. Sessizlik ve sükunet.




Gece kulübündeyseniz ve kulüp kopuyorsa, muhtemelen inanılmaz bir duyma eksikliği yaşarsınız ve en yakın kız arkadaşınızla "NE?" , "NE DEDİN?" , "DUYAMIYORUM?" "TUVALETE GELSENE Bİ?" muhabbeti geçirdikten sonra kendinizi o kutsal yerde bulursunuz.

5. Görüş bildirme.




Sonunda arkadaşınızı duyabildiğinize göre bazı fikirleri alma zamanı geldi. Yanınızda getirdiğiniz çocuk tatlı mı? Devam etmeli misiniz? Nasıl davranacağını biliyor mu? Arkadaşınız sevmiş mi? Önce bu soruları kız arkadaşınız yanıtlasın da, sonra bi ilişkinizin geleceğine bakarsınız.

6. İçmek.




Eskiden beri bir gelenektir, çantada alkol taşımak. Eee bu alkolü kankalarla paylaşmayacaksınız da kimle paylaşacaksınız?

7. Kaçış.




Yaşlı korkunç herif size bakıp duruyor,göz kırpıyor.Ezik daha bıyığı terlememiş çocuklar sizle dans etmeye falan çalışıyor. Ortam çöpe sardı.Neyse ki en yakın kız arkadaşınız hemen durumu çaktı ve kimsenin sizi takip edip rahatsız edemeyeceği o saklı cennete götürdü. Tuvalet.

8. Kıyafet düzeltmece.




Düşen sütyen askısı, pantolonun içinden belli olan çamaşır izi. Sağdan soldan çıkan abuk subuk kıyafet aparatları,düşen çorap... Bunları tek başınıza yapacak haliniz yok ya!

9. Kalp kalbe konuşmalar.




Efendime söyleyeyim biraz da alkolün etkisiyle aşırı hislenmeler olabilir. Mesela yeni yeni kaynaştığınız kız arkadaşınızla onun eski sizinse potansiyel yeni sevgiliniz olacak çocuk hakkında "sorun var mı? senin için sorun olur mu" konuşmaları yapıp birbirinize kesinlikle sorun olmadığını, onun mutlu olmasını istediğinizi vs. söylemek ve bu tarz konuşmaları yapmak için mükemmel yer.

10. Kızım kendine gel uyarısı.




İçmiyceksin sen artık.

11. "Orası dolu." gözcülüğü.




En şirret arkadaş seçilir ki, kapıyı ikide bir birileri tıklatıp, sizi rahatsız etmesine gerek kalmadan, rahat rahat tuvaletinizi yapabilin.

12. Çanta tutma misyonu.




Siz tuvaletteyken çantanızı tutması gereken biri varsa o da kankanızdır.

13. Tuvalet kuyruğunda milletle dalga geçmek.




Tek başınıza beklemek kadar sıkıcı bir şey olabilir mi? Bari yakın kız arkadaşlarınız da olsun da beraber millete bakıp bakıp eğlenin.

14. Kusarken saç tutmak.




O saç için o kadar uğraşmış kankanız. Siz izin verir misiniz kusmuk olmasına hiç?

15. "Mervelerdeyiz, ders çalışıyoruz." onayı.





Yakın arkadaşınızla dışarı çıkmışsınız, anneleriniz ikinizi birbirinizde kalacak diye biliyor. Eh n'olur n'olmaz, anneniz Merve'nin de sesini duymak isterse diye, yanınızda gelsin ki tuvalette iki numara çevirebilin.

Kaynak: onedio

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla