Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.04.2014, 23:35   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Karagül Dizisi 37, 38 ve 38 Bölümlerinin Özetleri

Karagül Dizisi 37, 38 ve 38 Bölümlerinin Özetleri


Karagül 39. Bölüm Özeti - Bölüm Tarihi: 28/03/2014
Ebru gelen mektupla sarsılıyor. Kendal ' ın karşısına geçip bunun hesabını sorarken yanında Baran ve Fırat ' ın da olması Kendal ' ı iyice köşeye sıkıştırıyor. Bu durum, Ebru ' nun giderek şüphelerinin esiri olmasına ve yine başta Kadriye olmak üzere konaktaki herkesin tepkisini alacak bir adım atmasına sebep oluyor. Diğer yanda Özlem, yaşadıklarının ağırlı ile daha fazla başa çıkamayıp, zor anlar yaşıyor. Artık güvenebileceği ve inandığı kimse kalmamışken hiç beklemediği bir el Özlem ' e uzanıyor. Narin, Fırat ' ın Ebru ' ya karşı olan aşkına, karşı duramayacağını anlıyor ve bu gerçeğe kendini alıştırmak zorunda olduğunu fark ediyor. Narin Oğuz ' un ona yaptığı teklifi ciddi şekilde düşünmeye başlıyor. Maya, Turiste yolladığı mektuba hala cevap gelmemiş olmasının üzüntüsünü yaşarken; Baran Ada ve Serdar ' ı beraber görünce sinirlerine hâkim olamıyor. Ada ve Baran arasında yaşanan kriz yine konakta yüreklerin hoplamasına neden oluyor. Ebru ve Ada Baran ' ın verdiği tepkiyi şaşkınlıkla karşılarken; bu durum Narin ve Baran ' ın kaybettikleri yakınlığı geri kazanmaları için adeta bir fırsat oluyor. Özlem, yaşadığı travmanın etkileriyle Kendal ' a karşı kurduğu oyunu düşündüğünden daha erken başlatıyor. Artık Şamverdi konağı farkında olmasa da çok büyük bir oyunun içine giriyor.

Karagül 38. Bölüm Özeti - Bölüm Tarihi: 21/03/2014
Fırat, Ebru ' yu korumak uğruna ölüm ve yaşam arasında kalırken, Ebru tüm bu olanlardan kendini suçlu tutmaktadır. Fırat ' ın başına gelenler konağa ateş gibi düşer. Kendal Ağa yaptığı planın izlerini kaybettirmek için uğraşırken, rüzgar Kendal için tersten eser ve planı iyice ayağına dolanır. Ebru bir an olsun Fırat ' ın başından ayrılmazken, Ebru ve Fırat arasında ki bu güçlü bağı, artık Narin bile kabullenmek zorunda kalır. Narin şahit oldukları karşısında gösterdiği tepkiyle yapayalnız kalırken, kendi için yeni kararlar alma yoluna adım adım ilerler. Serdar ve Ada ' nın birbirlerine yaptıkları itiraflar, ilişkilerini farklı bir boyuta taşırken, Maya kendi dünyasında kurduğu Serdar aşkında ileri doğru bir adım atma kararı verir. Maya ' nın atacağı bu adım, onu derin bir aşk acısının içine gömecektir. Özlem olup biteni öğrenmek için kendine yeni bir yol bulur. Özlem ' in öğreneceği sürpriz gerçekler Kasım ' ı köşeye sıkıştırıp, Özlem ' in yeni ve daha güçlü planlar yapmasına yardımcı olacaktır. Kendal artık sırtında fazladan yük olmaya başlayan Özlem ' den boşanma kararı alır. Ancak Özlem bunu asla kabul etmez ve başta Ebru olmak üzere herkesi derinden sarsacak yeni bir adım atar.

37. Bölüm Özeti - Bölüm Tarihi: 14/03/2014
Ebru ' nun, Fırat ' ın suçunu üstlenmesi, konağın ortasına düşen bir bomba etkisi yaratmıştır. Kendal ' ın hazırladığı tuzak, Ebru ' yu demir parmaklıkların arkasına gönderirken, Fırat bu işin peşini bırakmayacaktır. Ancak, Fırat ' ın bu ısrarı ona pahalıya mal olacak, Fırat, Ebru ' ya olan aşkını kanıyla imzalayacaktır. Konaktaki herkesin dozları farkları olsa da Ebru ile ilgili şüpheleri devam ederken, Kadriye duyduğu andan itibaren Ebru ' ya olan inancını koruyacak, bu durum Ebru ile Kadriye arasında ki bağları kuvvetlendirecektir. Ebru ' nun yokluğu, Ada, Maya, Rüzgar ve Baran arasındaki bağı güçlendirirken, bu, Narin için her ne kadar kabullenmek istemediği bir durum olsa da, Baran ' ın net tavrı karşısında sessiz kalmak zorunda kalacaktır. Diğer yandan Özlem, Kendal için yavaş yavaş hazırladığı intikam planını yürütmektedir. Kasım ' la olan işbirliği Özlem ' in başına hiç beklemediği bir belayı açarken, bu durum, Özlem ' in kinini harlayacak, Özlem artık önüne geçilemez bir tehlike haline gelecektir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla