Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.04.2014, 20:56   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kırlangıç Çorbası Tarifi

Kırlangıç Çorbası Tarifi




Malzemeler
1 adet kırlangıç
1 litre su
4 çorba kaşığı tereyağı
2 adet soğan
2 adet patates
2 adet havuç
Tuz
karabiber
4 çorba kaşığı krema
2 dal maydanoz
Kırlangıç Çorbası Yapılışı
KIRLANGIÇ balığının etini kemiğinden ayırın. Kemikleri bir litre suyla birlikte kaynatın. Su yarı yarıya azaldığında süzgeçten geçirip, bir kenarda bekletin. Soğanı ince kıyıp, başka bir tencerede, tereyağında pembeleştirin. Soğanın üzerine kemik suyunu ekleyin. Küp şeklinde doğranmış havuçları ve patatesleri ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Sebzeler yumuşadıktan sonra iri parçalar halinde doğranmış balık etini ilave edin (balık eti dağılmayacak şekilde pişmeli). 4 çorba kaşığı kremayı ekleyin. 1-2 dakika daha pişirdikten sonra ince kıyılmış maydanozu ilave edin. Sıcak servis yapın.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla