Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.04.2014, 19:26   #5 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sevgiliye Özür Sözleri 2014, Özür Sözleri, En Güzel Özür sözleri 2014

Facebook Özür Dilerim Mesajları Paylaş

Özür Dilerim Mesajları Facebook

Bilirsin affetmek gibi bir başka büyüklük yoktur. Ben de bir hata yaptım ve affına sığınıyorum. Affet lütfen beni…

Biliyorum bugün seni istemeden kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce… Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını. Affet beni ne olur sevdiğim… Özürlerimi kabul et. Seni seviyorum!

Özür dilerim seni aramadığım için. Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için… Özür dilerim seni orda beklet tığım için… Yaptığım her yanlış için özür dilerim

Sözlerinden belli, kırmışım seni bilmeden… Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem affeder misin beni?

Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın?

Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonra böyle bir hatanın tekrar etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim. Saygılarımla?

Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yine de son kez sansımı denemek istiyorum: özür dilerim!

Sadece özür dilemek istemiştim. Yapamadım saçma gururuma yanıldım ama sessizce çekip gitmene de dayanamadım. Beni affet olur mu? Çok üzgünüm!

Şey. Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum. Çok zor biliyorum… Söylemeliyim artık… Şey… Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Yanı özür dilerim.

Yaptığım onca hatadan sonra senin yüzüne bakacak halım kalmadı. Lütfen bu mesajla birlikte gelen sevgimi kabul et ve beni affet…

Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım ama yine de son kez sansımı denemek ısıtıyorum: özür dilerim!

Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu sansı tanır mısın?

Şey. Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum. Çok zor biliyorum… Söylemeliyim artık… Şey… Dinle bak. Ben çok üzgünüm olanlara. Yani özür dilerim.

Biliyorum hata bende… Yaptığım affedilecek bir şey değil! Ama yine de yalvarıyorum sana ne olur beni affet…

Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur. Bugün kırdım seni. Ama inan istemeden oldu. Bu nedenle senden çok, çok özür dilerim.

Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle? Kırdım seni ama inan çok üzgünüm… Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız.

Biliyorum hata bende… Yaptığım affedilecek bir şey değil! Ama yine de yalvarıyorum sana ne olur beni affet…

Bu sms ile bir de öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için… Sen o kadar değerlisin ki benim için, sensiz bir hayat düşünemiyorum sevgilim… Affet beni olur mu? Askım, her şeyim!

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla