Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.04.2014, 16:33   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ceyhun Fersoy Kimdir - Çocuklar Duymasında Berke Kimdir

Ceyhun Fersoy Kimdir - Çocuklar Duymasında Berke Kimdir
Ceyhun Fersoy Kimdir, Ceyhun Fersoy Biyografisi, Ceyhun Fersoy Hakkında, Ceyhun Fersoy oynadığı Diziler, Çocuklar Duymasın Berke Kimdir, Çocuklar Duymasında Berke Gerimi Dönüyor, Çocuklar Duymasında Duygunun Eşi Berke Kimdir




Ceyhun Fersoy 18 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendisi iyi derecede eğitim almış bu eğitimlerinin ilkokul ortaokul ve lise bölümlerini Fransa İsviçre ve İstanbul’ da tamamlamıştır. Eğitiminin geri kalan kısmını 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümü’nde devam ettiren Ceyhun Fersoy eğitiminin kalan kısmınıda 2005-2006 yılları arasında ünlü Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da devam ettirmiştir.


2005 yılında ise BKM Atölye çalışmalarına katılan yakışıklı oyuncu rol aldığı BKM yapımı ‘Bir Demet Tiyatro’ dizisindeki performansyla beğeni topladı.

Ceyhun Fersoy ayrıca Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri , Neşeli Gençlik filminde Çocuklar Duymasın dizisinde rol almıştır.Şuan ise Trt1 de yayınlanan ve herkesin beğeniyle izlediği Seksenler dizisinde rol almaktadır.


Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla