Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.04.2014, 22:45   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cüneyt Çakır Kimdir - Cüneyt Çakır Biyografisi

Cüneyt Çakır Kimdir - Cüneyt Çakır Biyografisi

Cüneyt Çakır Kimdir, Cüneyt Çakır Hakkında, Cüneyt Çakır Hayatı, Cüneyt Çakırın Mesleği, Cüneyt Çakır Ne Zamandan Beri Hakemdir, Cüneyt Çakırın Mesleği Nedir



İstanbul bölgesi hakemi olan Cüneyt Çakır iktisat fakultesi işletme bölümü mezunudur.Şu anda hakemliğin yanında ayrıca sigortacılık mesleğiyle de uğraşmaktadır.

Spor Toto Süper Ligin en fazla maç yöneten hakemi olan Çakır'ın,ligdeki ilk maçı 29 Eylül 2001 tarihli Malatyaspor - Çaykur Rizespor maçıdır. 2006 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan Cüneyt Çakır,gösterdiği başarıdan dolayı 2007 yılında Avrupanın yetenekli hakemlerinin davet edildiği mentör kursuna davet edilmiş ve burdaki üstün başarısından dolayı UEFA tarafından, 22 Aralık 2009 tarihinde premier development kategorisine yükseltilmiştir.


Bu kategoride yer alan en iyi 13 hakem arasında bulunan Cüneyt Çakır, Fulham ile Hamburg arasında oynanan Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı ve tam 10 yıl aradan sonra 2010-11 sezonunda şampiyonlar ligi grup maçlarında Dünyanın'nın en büyük takımlarından Barcelona'nın Rubin Kazan karşısında 29 Eylül 2010 tarihinde oynadığı maçı yönetmiştir. Doğan Babacan, Ahmet Çakar ve Oğuz Sarvan'dan sonra Avrupa'da üst düzey maç yöneten gelmiş geçmiş 4.büyük hakem olmuştur. Babası eski başarılı hakem,dernek başkanı ve MHK eski Asbaşkanı olan Serdar Çakır'dır.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla