Konu: Regex
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.04.2014, 13:51   #1 (permalink)
Regex
İz bırakanlar, unutulmaz..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Regex

Merhaba,

Aslında genel itibarıyla forumlara kaydolan ve forumlarda etkinlik gösteren birisi değilim. Son 3 yıldır kaydolduğum forum siteleri sayılıdır ve bir elin parmaklarını geçmez. İçerisinde bulunduğum oluşumlar veya kendi projelerim dışında, kalite faktörünü de göz önünde bulundurarak oluşturulan platformların kaliteli olduğuna inanmadığımdan, her yerde bulunmayı yeğlemedim. Ancak bu forumun kaliteli olduğuna inandığım için en azından üyeliğimi kaydetmek ve bir selam vermek istedim. Şu an askerlik görevini ifa etmekte olan kadim dostum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'la forumlar üzerine yaptığımız görüşmeler, uzun süredir tanıdığım sevgili @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]'nün burada yöneticilik görevini yürütmesi gibi etmenler de tetikledi diyebilirim. Sonuç olarak geldim.

Kısaca kendimi tanıtayım;
Adım Ongun, doğma büyüme Ankaralıyım ve burada yaşıyorum. Hukukçuyum, üniversite öğrencisiyim. Ek olarak önceleri hobi olarak ilgilendiğim internette, bir süre sonra profesyonellik kazandım ve şu an web programcısıyım. PHP, MySQL gibi programlama dilleri biliyorum. Hazır sistem olarak vBulletin ile bir hayli ilgiliyim ve bu sistem üzerinde kendi geliştirdiğim eklentiler de mevcuttur. Dijital pazarlamanın önemli bir kolu olan SEO (Search Engine Optimization) alanında da çalışmalarım oldu. Şu an internet dünyası içerisinde yeni devraldığımız bir genel forumda vBulletin geliştirici olarak teknik altyapıyı güçlendirmek adına çalışıyorum ve aynı zamanda bu platformda hukuk sorumlusuyum.

Internet ortamı diye adlandırdığımız alan içerisinde zamanımın çoğu, daha doğrusu geçmişim IRC ile geçti. O zamanlar da yine boş durmayıp mIRC Scripting üzerine çalışıyorduk ancak yaklaşık 4 yıl kadar önce IRC'ye son noktayı koydum.

Hobilerim içerisinde hepimizin vazgeçilmezi olduğu üzere müzik dinlemek, kitap okumak ve gündemi takip etmek yer alır. Önceden amatör düzeyde piano çaldığım, tiyatroyla ilgilendiğim de olmuştu ancak zaman bulamayışımdan dolayı bunları bırakmak zorunda kaldım.

Açıkçası kendimi anlatmayı pek sevmiyorum. Az da olsa tanıyanların olduğunu düşünüyorum. Benim hakkımda bilmesi gerektiğine inandığım kişiler yeterince bilgi sahibi zaten. Diğer arkadaşlar da zaman içerisinde tanıyabilirler.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Benzer Konular

Konu Regex tarafından (27.04.2014 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
Regex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla