Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.2012, 16:17   #1 (permalink)
JaCk
Gelmeyeceğim! dediği halde
Neden mi bekliyorum,
Zamanında
“Gitmeyeceğim.” deyip gitmişti çünkü.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Mercedes Citan

Mercedes-Benz‘in merakla beklenen hafif ticari modeli Citan‘ın örtüsü, Hollanda’nın Amsterdam şehrinde gerçekleştirilen bir otganizayonla kaldırıldı. Renault ile yapılan işbirliği sonucunda Fransız markanın Kangoo modeli üzerine geliştirilen Citan‘ın ön tasarımında, büyük ön ızgara ve iri Mercedes yıldızı gibi markaya özgü detaylar bulunuyor. Citan, 3 farklı gövde uzunluğunda sunulacak: Kompakt, uzun ve ekstra uzun. Citan‘ın Mixto olarak adlandırılan en kısa versiyonu 3.94 metre uzunluğunda. Citan Mixto‘nun bir de 4.32 metrelik daha uzun dingil mesafeli bir versiyonu bulunuyor. En iri gövdeye sahip Crewbus ise 4.71 metrelik bir uzunluğa sahip.
ESP, ABS, VDC, çekiş kontrol sistemi ve 6 havayastığı gibi güvenlik donanımlarının standart olarak sunulacağı açıklanan Citan’ın motor gamıysa ekonomik ünitelerden oluşuyor. Renault’dan alınan 75, 90 ve 110 bg’lik 1.5 dCi motorların yanısıra aracın bir de 112 bg gücünde 1.2 litrelik benzinli versiyonu bulunuyor. Benzinli seçenek BlueEFFICIENCY paketi dahilinde ECO start/stop, güç yönetimi ve düşük yuvarlanma dirençli lastikler gibi özelliklere sahip.
Eylül ayında IAA Ticari Araç Fuarı‘nda halka gösterilecek olan Citan‘ın ülkemizde, güçlü dizel motor seçenekleriyle bu yılın sonunda satışa sunulacağı açıklanıyor.

JaCk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla