Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.05.2014, 17:29   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Klass kadın olmak için 7 anahtar

Klass kadın olmak için 7 anahtar

Geleneksel olarak, şık araçlar, şık ve zarif olmak, saygın ve güzel bir bayan olmak. Bu geleneksel tanım şık olmak bu yorumlama biraz sınırlayıcı olabilir.

O yüzden daha iyi bir şekilde “şık bayanı” yeniden tanımlayalım; Bir bayan olarak düşüncelerinizi keşfedin, iddialı ve hırslı olmayı öğrenin, sevgi ve aşkınız da seçici olun. Klass kadın hayatın içinde yaşamanayı bilendir.Yaşamın dışında, bir izleyici gibi olmayı düşünmemelidir. Başarı yanlızca onu gerçekten isteyenlerindir. Klass kadın başkalarının övgüsünü zorlamadan kendisi kazanan kişidir.



Birilerinin onu keşfetmesini övmesini veya beğenmesini bekleyen bir kadınsı kadın zaten klass kadın olamaz. Klass kadın aktiftir.Klas kadın olarak yaşayan bayanların kendilerine has renkleri vardır bakımlı ve seçici davranırlar ayakkabıları çok özenlidir ve yaşantılarına buyuk önem gösterirler.


Yüksek kaliteli kadın olmak için kendinizi yansıtmadan başlamalısınız. Eğer yüksek kaliteli kadın olmak istiyorsanız yüksek düşünün yoksa yüksek sınıf olmanız çok zor. Bakışlarınıza üst düzey şeylere inanarak başlamanızın gerekmektedir. Bu sizin işiniz yaşantınız veya başarmak istediğiniz bir işle alakalı olabilir. Anlamda ya da öz değerlerde destek ritüellerinizi geliştirin.
Yukarıda belirtildiği gibi, klass bir kadın kendine değer veren yüksek duyguları barındıran bir kadın kendini ve projelerini yüksek öz-değere layık olacağını bilmekten geliyor.


Bunlardan Bazıları ;
1- İçinizdeki klass kadını keşfedin
2- Herzaman iddalı olun
3- Kendinize değer verin ve sevin
4- Muallaklar yerine mutlaka başarmalıyım deyin
5- Başınız dik ve omuzlarınız geride yürümeye çalışın
6- Boş konuşmaktan kaçının
7- Çok Okuyun zevk yelpazenizi genişletin
8- Lüks yaşantıyı değil kaliteyi kendinize ilke edinin
9- Bol hobi edinin

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla