Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.05.2014, 06:58   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eski Sevgilinizle Aynı Ortamdayken Nasıl Davranmalısınız?

Eski Sevgilinizle Aynı Ortamdayken Nasıl Davranmalısınız?




Bir ilişkiyi bitirmek kolay olabilir ancak birisini hayatınızdan çıkartmak maalesef o kadar kolay değil. Birisiyle birlikteyken ortak yaptığınız birçok şey vardır. Arkadaş gruplarınız, gittiğiniz mekanlar, hobileriniz… Dolayısıyla ayrıldıktan sonra da ondan haber almanız ve özellikle karşılaşmanız kaçınılmaz oluyor. Peki, eski sevgilinizle aynı ortam girdiğinizde nasıl davranmanız gerekiyor biliyor musunuz?
Eğer eski sevgilinizle aynı ortamda olacağınızı önceden biliyorsanız, normalden biraz daha havalı giyinin. Fakat bunu fazla abartmayın! Sonuçta onun sizinle yeniden birlikte olma ihtimalini değerlendirmesini değil, kendinize ne kadar güzel ve onsuz daha mutlu olduğunuzu hatırlatmak için giyiniyorsunuz. Eğer karşı taraf ayrılan kişiyse, şık giyinmek ve onun size baktığını görmek kendinize olan özgüveninizi de arttıracaktır. İyi görünmeniz, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır ve onunla aynı ortamda olmanın sizi rahatsız etmesine izin vermemenizi sağlayacaktır.

İlk olarak yapmanız gereken şey, duygularınız hakkında, kendinize karşı dürüst olmanızdır. Hala ona karşı bir şey hissedip hissetmemeniz çok önemli. Onun hakkındaki hisleriniz, sizin davranışlarınızı etkileyecektir. Eğer hala onunla birlikte olmayı diliyor ama bazı nedenlerden dolayı olamıyorsanız, onun için bir şeyler hissetmeyi bırakana kadar aranıza mesafe koymaya çalışın. Eğer illa ki beraber zaman geçirmek zorunda kalıyorsanız da, duygularınızın farkında olun ve onları kabullenin. Ama başka hiçbir şey yapmayın. Eğer ayrı olduğunuz için hayatınızdan memnunsanız da, onun yakınlarındayken bunu aklınızda bulundurun. Mutsuz olduğunuz bir ilişkiye tekrar başlama hatasına düşmeyin.

Onunla birlikte olmadan önce nasıl bir insan olduğunuzu hatırlıyor musunuz? Aynı o zamanki kişi olun ve kötü ya da sizi üzen duygularınızı bir kenara bırakın ve her zamanki eğlenceli ve neşeli kişiliğinizle orada olun. Eski erkek arkadaşınızın yanında en son olmak istediğiniz şey kendinizi garip hissetmek ve garip davranmaktır. Ayrıca onun hala sizin ondan hoşlandığınızı düşünmesine izin vermeyin. Ona tıpkı ortamdaki diğer erkeklerden biriymiş gibi davranın.

Eğer eski erkek arkadaşınızla sohbet etmeye başlarsanız, ayrılmanızdan söz etmeyin. Eğer konuyu ayrılığınıza getirmeye çalışan oysa da, bu konu hakkında konuşmak istemediğinizi söyleyin. Konuları, hakkında tartışmayacağınız sınırlarda tutun. Aranızdaki sohbeti baş başa sürdürmeyin ve sohbete grubu da dahil edin. Böylece konuyu eski anılarınıza getirmez ve herkesin konuşmaktan hoşlanacağı konularla sınırlı tutarsınız.

Bizler, eski erkek arkadaşımızı gördüğümüzde, çoğu zaman, bir adım önde olmaya çalışırız. Bu, normalden daha yüksek sesle ve daha fazla gülmek ya da diğer erkeklerle abartılı bir flört haline girmek şeklinde olabilir. Bunu yapmamaya çalışın! Çünkü bu, eski erkek arkadaşınız tarafından aşırı ve ümitsiz bir çaba olarak algılanacaktır ve aranızda daha fazla gerginliğin olmasını sağlayacaktır. Bunu yapan o olursa da, bu davranışlarını görmezden gelin. Bunu sizi kızdırmak için yapıyordur ve siz buna izin vermemelisiniz.

Eğer arkadaşlarınız ve eski erkek arkadaşınızla birlikte dışarıda bir şeyler içmeye gittiyseniz, çok fazla içmemeye çalışın. Çünkü sarhoş olmaya başladığınız anda, sonradan pişman olacağınız şeyleri yapma riskiniz artar. Sadece 1-2 içki için ve daha fazla içmeyin.

Eğer bütün taktikleri denediniz ama yine de onun yanında nasıl davranacağınızı bilemiyor ve her seferinde geriliyorsanız gidin, onu yanınıza çekin ve onunla açıkça konuşun. Onu artık sadece arkadaş olarak gördüğünüzü ve aynı ortamda vakit geçirirken gerilmek istemediğinizi belirtin. Eğer ikiniz de bu konuda aynı görüşü paylaşıyorsanız, bu konuşma ikinizin de bir aradayken daha rahat olmasını sağlayacaktır.

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla