Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.2014, 22:30   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Fiesta ruhlu ticari Fiat Fiorino

Fiesta ruhlu ticari Fiat Fiorino


Ford, 490 Türk mühendisin çalıştığı proje sonunda B segmentinde Fiat Fiorino ve kardeşleri karşısına çok sıkı bir rakip çıkardı.




Ford Otosan mühendislerinin 40 aylık bir çalışma sonucunda ortaya çıkardığı ve tüm dünyaya Ford Otosan tarafından üretilecek, markanın hafif ticari araç model ailesinin yeni üyeleri Türkiye yollarına çıktı. Ford modellerinin global tasarıma uygun şekilde dizayn edilen Tourneo Courier ve Transit Courier, trapzoid radyatör ızgarası, parçalı ön tamponu, çekik farlarıyla dinamik ve atik bir görünüme sahip.



İki Courier'ın iç mekanı da oldukça şık ve kaliteli tasarlamış. Ergonomik ve bolca saklama alanı mevcut olan otomobillerde geniş cam yüzeyleri ve konforlu koltuklar dikkat çekiyor. İki modelde de sunulan Akıllı Cihaz İstasyonu ve Ayarlanabilir Bagaj Örtüsü iç mekanda ön plana çıkarken, 5 inçlik Navigasyon ve geri görüş kamerasının yanında deri kaplı direksiyon simidi yine göze çarpan unsurlardan oluyor.



MOTOR SEÇENEKLERİNE GÖRE DONANIMLAR
Courier ailesinde donanımlar motor seçeneklerine göre değişiyor. Tourneo Courier'ın 1.5 litrelik motorunda yalnızca Trend ve Deluxe donanımları sunulurken, 1.6 litrelik versiyonda Titanium ve Titanium Plus donanımları tercih edilebiliyor. Bu aracın giriş versiyonu Trend'te, ESP, yokuş kalkış desteği, klima, USB ve Bluetooth'lu radyo, Akıllı Cihaz İstasyonu, sürücü ve yolcu hava yastıkları ve çift kayar kaplar standart iken bir üst donanım seçeneği olan Deluxe'te ise bu seçeneklere ek olarak; gövde rengi yan aynalar, krom çerçeveli ön ızgara, ayarlanabilir bagaj örtüsü, direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve baş üstü saklama alanı bulunuyor. Titanium donanımla beraber 16 inçlik alüminyum jantlar, SYNC, dijital klima, hız kontrol sistemi, tavan rayları, karartılmış camlar ve yağmur sensörü gelirken, modelin en üst donanım seviyesi olan Titanium Plus'ta ise Start/Stop sistemi, lastik basıncı izleme sistemi, yan hava yastıkları, ısıtmalı ön cam, ısıtmalı koltuklar ve alarm bulunuyor.


__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla