Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.05.2014, 13:04   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Arsen Gürzap Kimdir? - Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina Kimdir? - Arsen Gürzap Biyografisi

Arsen Gürzap Kimdir? - Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina Kimdir? - Arsen Gürzap Biyografisi

Arsen Gürzap Kimdir, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina Kimdir, Arsen Gürzap Biyografisi, Arsen Gürzap Kim, Ağlatan Dans Arsen Gürzap kimdir, Arsen Gürzap hakkında, Arsen Gürzap vikipedi, Arsen Gürzap oynadığı diziler nelerdir, Arsen Gürzap boyu, Arsen Gürzap kilosu, Arsen Gürzap hayatı, Arsen Gürzap filmleri, Arsen Gürzap Zerina, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina biyografisi, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina hakkında, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina resimleri, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina yaşı, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina kilosu, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina boyu, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina hayatı, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina kimdir, Ağlatan Dans Dizisindeki Zerina oynadığı diziler, Arsen Gürzap oynadığı diziler, Arsen Gürzap biyografi, Arsen Gürzap vikipedi, Arsen Gürzap kaç yaşında, Arsen Gürzap tiyatro, Arsen Gürzap konservatuvar, sadri alışık ödülü Arsen Gürzap, Arsen Gürzap , Arsen Gürzap biyografi, Arsen Gürzap hayatı, Arsen Gürzap özgeçmişi, Arsen Gürzap hakkında, Arsen Gürzap doğum yeri, Arsen Gürzap fotoğraf, Arsen Gürzap video, Arsen Gürzap resim, Arsen Gürzap kimdir?, Arsen Gürzap kaç yaşında?, Arsen Gürzap nereli




Arsen Gürzap, 11 .10 .1946’da Ankara’da doğdu. İlk oyununu Ankara Devlet Konservatuvarı'nda son sınıf öğrencisiyken Dostoyevskynin Ecinniler eserinden oyunlaştırılan bir oyunda sanatçının birinin hastalanmasıyla başladı. Ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda son sınıf öğrencisiyken 3 tane oyun oynadı. Bunlardan birisinde de “Menekşe Yaprağından İncinen Kız” adlı oyunda yine son sınıf öğrencisi olan ( sonradan evleneceği) Can gürzap’la beraber oynadı. 1996 yılında Giydirici adlı oyunla ilk yönetmenliğini yaptı.

Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek bölümünden 1967 de mezun olan sanatçı, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sanat hayatına başladı, 1967-*1978 yılları arası burada görev yaptı. 1978 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. 2007 yılına kadar bu kurumda oyuncu ve yönetmen olarak çalışmıştır. Tiyatro İstanbul'da da bir süre çalışan sanatçı; 1993*95 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde de fonetik ve oyunculuk dersleri vermiş olup, eşi Can Gürzap ile birlikte 1990 yılında doğru, etkileyici, güzel konuşma ve insan ilişkileri konusunda eğitim veren Dialog adlı okulun kurucu kadrosunda yer aldı. Yaklaşık 10,000 kişiye eğitim veren bu kurumda eğitmen olarak ders vermektedir. 2007 yılından beri Yakın Doğu Üniversitesi’nde Diksiyon ve Fonetik Dersleri vermektedir.

Arsen Gürzap, Türkçe ve konuşma konularında pek çok konferans verdi, çeşitli televizyon ve radyo kanallarında bu konuyla ilgili söyleşiler yaptı.

Arsen Gürzap sinema filmleri ve dizilerde de rol almış, seslendirme çalışmaları da yapmıştır.

Evlilikleri : 1971 yılında Can Gürzap ile evlendi. 2001 de ayrıldılar. Ayşe ve elif adında iki kızıları var.

Ödülleri :
Ankara Sanat Severler 3 Ödül
Sadri Alışık En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

Filmleri :
Güneydoğu'dan Öyküler - 2010
Sağır Oda - 2006
Kanlı Düğün - 2005
Bir İstanbul Masalı - 2003
Yıldızlar Gece Büyür - 1991
Tohum ve Toprak - 1982
O Kadın - 1982

Arsen Gürzap 4 Haziran 2014 tarihinde Show Tv de başlayacak olan Ağlatan Dans Dizisinde Zerina rolü ile ekran karşısında olacak.


__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla