Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2014, 11:20   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Haziran 2014 Cumartesi - Yengeç Burcu

7 Haziran 2014 Cumartesi - Yengeç Burcu



İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda iş yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Aşk Yaşamı : Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir. O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor. İş Yaşamı : İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz. İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası.

Para Durumu: Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsız kalabilirsiniz. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana. Aileniz küçük bir birikimi sizinle paylaşmak isteyebilir.

Dikkat: Karşılaşacağınız bir tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla