Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.06.2014, 23:30   #3 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Asker Sevgiliye Aşk Mektupları 2015, Asker Aşık Mektupları, Asker Mektupları

Askerime mektup

Yine sensiz geçirdiğim bir gecenin çok ilerleyen saatlerinde yazıyorum bu satırları sana. Sen en masum halinde uyurken veya nöbette vatanını beklerken ben satırlara döküyorum yüreğimdeki yangınların ardında kalan kalıntıları. Aklımda sen, hayalimde kavuşacağımız o an ve ben yine ağlıyorum. Sen gittiğinden beri hasretinden sızlayan yüreğimin gözyaşı olup akma halini yaşıyorum. Sen teskereye geldiğinde giderken ardında bıraktığın hayallerimizi yeniden yaşayabileceğimiz umuduyla neşeyle gülümsüyorum. Özledim aşkım seni ve birlikte geçirdiğimiz o güzel günleri.

Sen gittiğinden beri gözyaşlarım hep gözümün ucunda akmayı bekliyor gibi. Senin yokluğunda bedenim ağır geliyor bana. Ruhum sıkılıyor, yüreğim daralıyor ve ben yine sensizlikte ağlayıp kendimi avutuyorum. Artık gülmeyi unuttum sevgilim. Mutluluk ile ilgili her şey sadece seninle güldürüyormuş güzel yüzümü. Gel de artık güldür şu sararıp solmuş yüzümü. Sen benim mutluluğa dair her şeyimsin. Gecenin karanlığı sarıyor sanki her yerimi. Düşüncelerimi, geleceğimi, umutlarımı ve hayallerimi sarıyor sanki. Oysa ben senin gelip beni sarmanı, sessizce yatağıma girmeni bekliyorum. Hasretle birleşen dudaklarımızın heyecanı tüm bedenimizi sarsın istiyorum. İsteklerimin bir süre daha gerçekleşmeyeceğini anladığım anda yeniden ağlıyorum. Sensiz adeta sessiz bir cığlık gibiyim. Ne hayattan zevk alıyorum, ne de yemeklerden. Başım ellerimin arasında, hıçkırıklara boğulan sesim çıkmıyor. Sadece sen varsın hayallerimde ve sadece sen olacaksın bunu unutma. Seni hasretle bekleyen sabır taşı olup kendimi sana hazırlayıp bekliyorum.

Sen yeter ki sağ salim gel sevgilim. bir bekleyenin olduğunu aklından çıkarmadan sayılı günlerini onurunla ve gururunla tamamla. Geldiğinde bana, sana dokunmaya bile kıyamayacağım. Dualarım, hayallerim, umutlarım, nefesim bile seninle. Azıcık soluna dönsen bulacaksın beni orada. Bir şemsiye gibi koruyacak sevgim seni oralarda. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır sözüne binaen bekliyorum seni çile ve sabırla.

Seni çok seviyorum askerim.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla