Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.06.2014, 23:31   #6 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Asker Sevgiliye Aşk Mektupları 2015, Asker Aşık Mektupları, Asker Mektupları

Bir baktım, bir daha bakasım geldi o güzel gözlerine. Beni fark ettiğini görünce içim eridi sevgili. Kalbimi kaplayan o güzel aşk ninnileri bir anda beni alıp senin yüreğine getiriverdi. Bu yüzden diyorum gözlerin aldı yüreğimi. Umutsuz, takatsız bir yaşamın ilk demlerinde tanıştım gözlerinle. Baktığı yeri yakıp kül eden gözlerin beni de yaktı aşk ateşiyle.


Bakmaya doyamadığım, baktığı yeri kıskandığım gözlerin aldı yüreğimi. Balın vücuda verdiği şifa gibi bal rengi olan gözlerinin ela rengi de yüreğime şifa veriyor sevgilim. Bir tek bakışın bile bendeki tüm karamsarlığı, mutsuzluğu, elemi, kederi alıp götürüyor. Geride sadece bakışlarının bende oluşturduğu hisler kalıyor. Bir umut senin gözlerin, bir neşe, bir mutluluk. Gözlerin aldı yüreğimi, çünkü gözlerinde buldum ben sevmeyi ve sevilmeyi. Gözlerinle tattım ben içi umut dolu dünyalarda gezinmeyi. Gerçek olsun diye dua ettiğim düşlerimin gerçekleşen ilk hali senin gözlerin. Bana bakarken içimi bir hoş eden bakışlarındır beni benden alan. Kaşlarının altında daha bir belirgin, güzel yüzünü daha da güzelleştiren göz şeklin ve bir dağı eritecek kadar etkili olan bakışların. Güzelliği tasvir etmek için kelimeler biçare kalıyor ne yazık ki. Senin güzelliğini tam olarak anlatabilecek bir dil henüz geliştirilmedi. Gözlerinin bende yarattığı etkiyi tasvir bile edemiyorken güzelliğin hakkında yorum yapacak kadar dil bilgim maalesef yok. Seni seviyorum güzel gözlü sevgili. Seni ne kadar sevdiğimi belki anlamıyorsun. Belki yeterince ifade edemiyorum sana hal ve hareketlerimle. Ama şunu bilmeni istiyorum ki sevgilim, ben seni gözlerinin içine bakarken sevdim.

Bir sevda masalı olarak başladı belki ilişkimiz. Belki başka dünyalara ait kurduğumuz hayaller. Belki imkansız gibi gelen bir sevdanın tutuşturduğu yüreklerdi bizimkiler. Ama bilmelisin ki sevgilim; benim sana olan sevdam gözlerinde başladı. Gözlerin Aldı Yüreğimi.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla