Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.06.2014, 11:12   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eski Sevgiliye Bu Mesajları Yazmayın

Eski Sevgiliye Bu Mesajları Yazmayın



Hayat bu; eski sevgilinizle tekrar iletişime geçmek zorunda kalabilirsiniz. Onda kalan eşyalarınız olabilir ya da ailesinden birinin sağlık sorununu duymuş olabilirsiniz. Konu ne olursa olsun, onu aramaya cesaret edemiyorsanız mesaj yazmak en iyi seçenektir. Fakat ona mesaj atmadan önce bazı noktalara dikkat etmeniz gerekebilir çünkü onunla eskiye dönmeyi istediğinizi düşünebilir. Bu olasılığa karşın, mesaj yazarken bu noktalara mutlaka dikkat edin ve cevap alamama ihtimalini de aklınızın bir köşesinde tutun...

Cevap alamayınca zorlamayın

Mesajınızı yazdınız ama ses yok. Sakın "Mesajımı almadın mı?" gibi bir mesaj daha atmayın. Bu sizi yanlış anlamasına sebep olur. Ayrıca 2, 3 ya da 4 kere mesaj göndermekten kaçının. Ne söyleyecekseniz, tek bir mesaja sığdırmaya çalışın.

Tek kelimelik mesaj yazmayın

"Merhaba", "Nasılsın" vb. tek kelimenin olduğu bir mesaj göndermeyin. Konuyu bir kaç cümle ile açıklamalısınız. Neden mesaj attığınızı belirtin ve hemen konuya girin.

Smiley'den uzak durun

Smiley kullanarak ona gülücük vb. ifadeler yollamaktan kaçının. Siz artık sevgili değilsiniz, aranızdaki samimiyetin geçmişte kaldığını unutmayın.

İmalı laflar etmeyin

Ona kızgın olabilirsiniz, ama o artık sizin eski sevgiliniz... Ya da herhangi bir şeye kızıp sinirinizi ondan çıkartmaya kalkmayın. Sarhoşken de iletişime geçmekten kaçınmanız doğru olur çünkü ayıldığınızda yaptığınızdan pişmanlık duyabilirsiniz.

İlişkilerden bahsetmeyin

Hayatınıza yeni birisi girmiş olabilir ya da onun hayatında artık bir başkası vardır. Bunu mesaja yazıp ilişkilerden bahsetmeyi düşünmeyin bile. Yeni sevgililerin kritiğini eski sevgiliyle değil, dostlarınızla yapın.

Ödemeli aramayı düşünmeyin

Ne olursa olsun ona asla ödemeli arama göndermeyin!

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla