Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.06.2014, 02:19   #1 (permalink)
Esz
Gecmiş toz gibidir,
üfle gitsin ..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Haziran 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

19 Haziran 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

19 Haziran 2014, 19 Haziran 2014 Burç, 19 Haziran 2014 Burç Yorumu, 19 Haziran 2014 Perşembe Burç Yorumları, 19 haziran 2014 Perşembe Burç Yorumu, Haziran 2014 Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumu, 19 Haziran 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları, Koç Burcu Yorumu, Boğa Burcu Yorumu, İkizler Burcu Yorumu, Yengeç Burcu Yorumu, Aslan Burcu Yorumu, Başak Burcu Yorumu, Terazi Burcu Yorumu, Akrep Burcu Yorumu, Yay Burcu Yorumu, Oğlak Burcu Yorumu, Kova Burcu Yorumu, Balık Burcu Yorumu

19 Haziran 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu
Eşinizin maddi durumundan dolayı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Eşinize maddi konularda temkinli olması ve beklediği alacaklara güvenerek yatırımlarda bulunmaması için uyarılarda bulunmalısınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındıramadığınız sürece değişim enerjisi ne kadar kuvvetli olursa olsun, yanlış seçimler yapabilirsiniz, dikkatli davranın.Aşktan ne tereddütlerinizle uzak durun ne de tamamen aşkın peşine düşüp yanılgılar yaşayın.

19 Haziran 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu
Özel yaşamınızdaki geçmişte yaşadığınız sıkıntılar aynı şiddette olmasa da kendini gösterebilir. Şimdi durup düşünmeli, geçmişte yaşadıklarınızdan kazandığınız olgunlukla hareket etmeli ve rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayınÖnemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz.Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin.

19 Haziran 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu
Son 2 yıldır iş ve özel yaşamınızda yaşadıklarınızın sorgusunu yaparak ve kendi içinizde hesaplaşmalarda bulunarak cevabını bulmakta zorlandığınız konuların cevabını kendi içinizde bulmak için sorgulamalarda bulunabilirsiniz.Kararlarınız netleşecek ve kendinizle yüzleşmenin getirdiği huzurla kararlarınızı uygulamaya geçebileceksiniz. Aynı anda birden fazla işle ilgilenebilirsiniz, planlı hareket ederseniz hepsinde başarılı olabilirsiniz.Bekar İkizler, küllenmiş bir aşk yeniden alevlenebilir ve hızlı gelişmelerle ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz.

19 Haziran 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu
İşinizle ilgili konularda yarım kalmış birçok şeyi kolaylıkla tamamlama fırsatı elde edecek ve maddi anlamda gelirinizi yükseltecek fırsatlar elde edeceksiniz. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı hissettiklerinizi ve çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için ihtiyacınız olan her şeyi açıkça ifade etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise sizi her açıdan zorlayan meseleler hafiflemeye başlıyor. Kararlı tavrınız, duygularınızın netlik kazanmasını ve sorunlarınızın sizin müdahaleniz olmadan sonlanacağını gösteriyor. Bekar Yengeç’ler, yeni bir ilişki içindeyseniz kendinizi anlatmaktan çok karşınızdaki insanın kendisini anlatmasına izin vermeli ve onu daha fazla tanımaya çalışmalısınız.

19 Haziran 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu
Kendinize güvenin ve sözlerinizi ruhunuzdan gelen enerjinin ışığıyla gönlünüzden geçtiği gibi ifade edin. Hem iş hem de özel yaşamınızda yaşayacağınız gelişmelerin hızı karşısında şaşkınlık yaşamanız çok doğal. Donanımınız, sahip olduğunuz yetenekleriniz, sevecenliğiniz ve her şeyden önemlisi sizi siz yapan mertliğiniz yapınızın size sağladığı fırsatlardandır. Sosyal yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri akıllıca değerlendirmeli ve geçmişte yaşadığınız sıkıntılı günlerde kimin yanınızda, kimin karşınızda olduğunu hatırlayarak birlikte yola devam edeceğiniz kişileri bu doğrultuda belirleyin. Bugünlerde hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz

19 Haziran 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu
Korkularınızın üstüne gitmeyi ve kararlığınızı sürdürmeyi başardığınız takdirde isteklerinize ulaşmaya başlayacak, maddi manevi huzurlu olabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınız ve yöneticilerinizle iletişime önem vermeli ve sözlerinizi seçerek ifade etmelisiniz. Konuşmanızın etkileyiciliği karşısında fikirleriniz mutlaka kabul görecektir. Özel yaşamınızda ise sezgilerinizin sesine güvenin ve geçmişte yaşadığınız sizi üzen olaylara ilişkinizi esir etmeyin. Eşinizin size olan sevgisini göstermesine izin verin. Bekar Başak’lar, duygularınızdan emin olmadan bir ilişkide olmak sizi mutlu etmeyeceği gibi pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir.

19 Haziran 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu
Gelecek kaygılarınız iş hayatınızda yanlış seçimler yapmanıza sebep olabilir. Geçmişte üzücü olaylar deneyimlemiş olmanız kaygılarınızı güçlendirmiş olsa da anın getirilerini sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek için kaygılarınızı kontrol altına almayı başarmak zorundasınız. Maddi konularda güzel gelişmeler söz konusu. Bu maaşınızda bir artış olabileceği gibi uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir alacağınızın geri dönüşü de olabilir. Özel yaşamınızda ise evli Teraziler için var olan sorunların karşılıklı özveri ile aşılabileceğini bilmelisiniz. Tam her şeyden vazgeçmişken ya da bittiğini düşünürken eş ya da sevgilinizden gelecek fedakarca yaklaşımlarla ilişkinize yeniden hayat verebilirsiniz.

19 Haziran 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu
Kendinize olan güveniniz ve neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz, iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak bir dönemdesiniz.. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi işverenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanırken yakın çevrenizde sizi engellemeye çalışan rakipleriniz ya da dost bildiğiniz insanların çirkin dedikodularının sizi etkilememesi olmalıdır.Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.

19 Haziran 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu
Bir anda hiç tahmin etmediğiniz birinin desteği ile büyük bir şansla karşılaşabilir, iş hayatınızda çığır açacak bir girişimin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu teklif karşısında ürkek davranmamalısınız. Cesur olun ve kendinize güvenin. Yeteneklerinizin fark edilmesi ile birlikte önlenemez bir yükseliş dönemi başlıyor sizler için. Disiplinli davranın.Aşk hayatınız ise önem kazanıyor. Karşı cinsin yoğun ilgisi veya birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan Yay burçları, karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak, özel hayatın yaşama bakış açınızı nasıl da olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.

19 Haziran 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu
İş hayatınızda geçmişten gelen sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi biraz zorlasa da iş hayatınızda yapılan köklü bir temizlik gibi değerlendirebilirsiniz. Bu süreç içinde sinirlerinize hakim olmalı ve biriken işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız.Özel yaşamınızda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu, sorunlu bir ilişkinin izlerini tamamen silmeniz ve var olan ilişkinizde tam anlamıyla huzura kavuşmanız olabilir. Bekar ve birlikteliği olmayan Oğlak’lar, yaşamınızı tamamlayacak bir hayat arkadaşı ile yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

19 Haziran 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu
İş hayatınızda karşılaşacağınız insanlar üzerinde bırakacağınız ilk izlenimin çok önemli olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. İşlerinizin yoğunluğundan kaynaklanan yorgunluk ve gerginliklerinizi çevrenizdeki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Yine bu süreç içinde işinizle ilgili alacağınız kararlarda sunacağınız tekliflerde acele kararlar almamalı, eleştirileri olumlu yönde değerlendirerek her türlü görüşe açık olmalı ve toleranslı davranmalısınız. Bekar Kova’lar, çekiciliğiniz bu kadar yoğunken karşı cinsin yoğun ilgisine karşı duyarsız kalmanız neredeyse imkansız fakat dikkatli olmalı ve bir beraberliğe adım atmadan önce sezgilerinizin sesine kulak vermenizin gerekliliğinin bilincinde olmalısınız.

19 Haziran 2014 Perşembe BALIK
Yorumu Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. İşinize olan hakimiyetiniz ve kendinize güvenerek hareket etmeniz bu etkiyi kuvvetlendirecektir.Yine bu dönemde yeni insanlarla tanışabilir ve yepyeni teklifler alarak farklı alanlarda da boy gösterecek çalışmaların içine girebilirsiniz. Özel yaşamınızda yaşanacak gerginliklere dikkat edin. Özellikle yakınlarınız arasında haksız taraf olmaktan uzak durmalı ve yaşanan gerçekleri görmezden gelerek hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişki içine girmek sizleri korkutmamalı. İlk adımı karşı tarafın atmasını beklerken siz de duygularınızı ifade etmekten çekinmemeli ve onu cesaretlendirmelisiniz.


Konu Esz tarafından (19.06.2014 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
Esz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla