Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.06.2014, 00:20   #1 (permalink)
Esz
Gecmiş toz gibidir,
üfle gitsin ..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 23 Haziran 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

23 Haziran 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

23 Haziran 2014, 23 Haziran 2014 Burç, 23 Haziran 2014 Burç Yorumu, 23 Haziran 2014 Pazartesi Burç Yorumları, 23 haziran 2014 Pazartesi Burç Yorumu, Haziran 2014 Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumu, 23 Haziran 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları, Koç Burcu Yorumu, Boğa Burcu Yorumu, İkizler Burcu Yorumu, Yengeç Burcu Yorumu, Aslan Burcu Yorumu, Başak Burcu Yorumu, Terazi Burcu Yorumu, Akrep Burcu Yorumu, Yay Burcu Yorumu, Oğlak Burcu Yorumu, Kova Burcu Yorumu, Balık Burcu Yorumu

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün deneme sayılabilecek şeylerden kaçınmalısınız. Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun, özellikle yirmi yaş veya altındaysanız ebeveynleriniz, evli bir insansanız eşiniz bazı şeyleri , tam olarak anlamamalı Çok büyük bir terslik yok fakat ufak tefek sıkıntıların toplamı sizi bunaltabilir. Her konuda dikkatli olmanız ve mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Bugün duygusal yaklaşımlar ya da teklifler söz konusu olabilir fakat düşünme fırsatı bulamayabilirsiniz.

Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)
Maddi açıdan fazla rahat bir günde olduğunuz söylenemez. Özellikle sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir. Bugün kafanız hayli karışık ve Eğer bazı sorunlarla karşılaşırsanız, tek başınıza onların altından kalkabilmeniz kolay değildir.Davranışlarınız daha ihtiyatlı olmalı ve sırlarınızı saklamalısınız. Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

İkizler (22 Mayıs - 21 Haziran)
Bugün evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir. Parayla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak. harakete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir. Eğer yalnız bir insansanız karşı cinsle aranızda karşılıklı bir çekim olabilir. Her konuda başarı var fakat başarı sizin planladığınız ya da istediğiniz kadar çabuk olmayacaktır.

Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Ailenizle ilgili bazı masraflar yapmanız gerekebilir bugün para açısından tedarikli olmalısınız. Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız. Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz. İlerdeki iyilikler için bugün büyük fedakarlıkları göze alabilir ve bazı şeylerden feragat edebilirsiniz. Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir. Yorgunluğunuzu üzerinizden atabilmenizi sağlayacak hoş anlar yaşayacaksınız. Karşı cinse güvenmemeniz gereken bir gündesiniz. İçinizi sıkan ve tereddütte kaldığınız bir konuda heyecan verici gelişmeler olabilir.

Aslan ( 23 Temmuz - 23 Ağustos)
Bugün başkalarını ilgilendiren bir konuda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Basit gibi görünsede bu gibi şeylerden kaçmalısınız çünkü kimseyi memnun edemeyip, başınıza dert alma durumunda kalabilirsiniz. Bazı masraflar yapmanız gerekebilir. Fiziksel olarak son haftaların en güçlü dönemine giriyorsunuz. biraz aceleci, gereksiz telaşa eğilimli, sakar ve gürültücü hale gelebilirsiniz fakat bunlar hafif ölçüdedir ve bugünün size olan faydaları bu sayılanlardan çok daha fazla olacaktır.

Başak (24 Ağustos - 22 Eylül)
Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz. Fiziksel dağınıklığınız olabilir. Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor. Buna karşılık duygusal zenginliğe sahipsiniz. Hayal gücünüz ve hisleriniz çok güçlü. Bugün, her şeye rağmen hayatın daha mutlu olduğunu düşünebilirsiniz. Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur. Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir. Özellikle siz bir kadınsanız bugün asabi olmanız olasıdır.

Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Eğer iyi uyuyamadınız veya dinlenemedinizse asabi dengeniz bozuk olabilir. Uyku ve dinlenme açısından normal bile olsanız bugün alınganlığınız üzerinizde ve düşüncesiz sözler sarfetmeye eğilimlisiniz. Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan h Ayrıca sakar ve kazalara açık durumdasınız. Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır. Bunlara dikkat ederseniz bugün zararsız bir gün olabilir. Siz bir kadınsanız, özellikle karşı cins ilişkilerinde şanslısınız ve bugün yeni duygusal heyecanlar yaşamanız olasıdır.

Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Bugünlerde ve belki de bugün hayatınızda önemli bir sayfa açabilecek bir teklif alabilirsiniz. Bunu kabul etmeniz sizi çok yorucu ve ağır ilerleyen durumlara sokabilir. Kendinizi güçlü bir konumda görüyor olabilirsiniz fakat önemsemediğiniz kimselerden um Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz. En azından fiziksel olarak beli bir gevşekliğe ulaşmalısınız. Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız. Şanslı olduğunuz alanı hesaba alarak haraket ederseniz teşebbüslerinizde başarılı olursunuz.

Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Herşeye yeni bir moral ve görüş açısıyla bakmanız olasıdır. Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız. Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz. Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır. Fazla acele etmeniz gereken bir durum yok ve sakin davransanız da bir şeyi kaçıracak değilsiniz. Bu yüzden kendinizi frenlemeli ve soğukkanlı düşünmelisiniz. İstediğinizi elde etme ihtimali yüksektir. İşinizle ilgili sinirli ve gerilimli konuları özel hayatınıza taşımanız sorunlara neden olabilir.

Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir. Sizden uzakta oturan bir yakınınız sizden haber bekliyor. Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Bir erkeğin etkisi altında kalarak vereceğiniz kararlar işlerinizi ya da ilgili olduğunuz konularınız tamamlamadan bırakmanıza sebep olabilir. Siz herşeyi hallolmuş zannedebilirsiniz fakat bazı şeylerin eksik kalması ihtimali olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Önceden düşünmediğiniz hatta aslında pek istemediğiniz bazı şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Üzerinizde olan ve bugüne kadar zaman zaman ortaya çıkan baş ağrısı, sinir bozukluğu, uyku düzensizliği gibi rahatsızlıkların son günlerini yaşıyorsunuz. Bunların sonu yakında geliyor fakat henüz bitmediler ve son anda daha şiddetli olarak hissedilebilir Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler kaydedecek sevdiğinizle beraber hoş ve mutlu anlar geçireceksiniz. Eğer yalnız bir insansanız sizi çok fazla beğenen bir hayranınızın olduğunu söylemeliyiz. Evililik veya ortaklık gibi ilişkilerinizde uyumlu ve üretkensiniz. Akşam saatlerinde bir veya birkaç kişiye bazı ikramlarda bulunmanız, onları bir yerlere götürmeniz olasıdır.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bugün, fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz. Bu durumda, söylenmesi gerekenleri söyleyin ve sonra da durumu zorlamadan, susulması gereken yerde susarak sözü karşı tarafa bırakın. Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir. Kısaca, vurun ama öldürmeyin. Bu arada bir uyarı: Herşeyi tadında bırakmakta fayda var.. Onları zorlamak, şansınızı da zorlamak olacaktır ve size zarar getirebilir. İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür. Bundan siz de olumsuz yönde etkilenebilirsiniz.

Esz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla