Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.06.2014, 01:41   #1 (permalink)
Ceyyyy
Kendimi düsündüklerimde ariyorum
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Unhappy Kadın Susuyorsa!!

Kadin Susuyorsa..

"Bir kadın farklı nedenlerden dolayı susabilir.(Zor da olsa)

Kadının kalbini kırmışsanız ve o kadın susuyorsa; sinirinin geçmesini bekliyordur. Siniri geçsin ki o sinirle canınızı yakmasın istiyordur. Sakinleşip mantıklı konuşmak için su
smayı tercih ediyordur.

Kadın susuyorsa; daha önce sizle konuşmaya çalışmış ama beyhude olduğunu görmüştür, dinlememiş ya da ciddiye almamışsınızdır. Onu anlamadığınız için artık konuşma gereği duymuyor ve susuyordur.


Kadın susuyorsa; artık size güvenmiyor demektir. Sizi sığınacak bir liman gibi görmüyor, sıcaklığınızı hissetmiyordur.


Kadın susuyorsa; ruhunda yaralar açmışsanız onları tek başına onarmaya çalışıyordur. Konuşup sizin de canınızı yakmak istemiyordur.


Kadın susuyorsa; artık onun için herhangi bir insandan ibaretsinizdir. Bir şeyler söylemek için bile değerli bulmuyordur sizi.


Kadın susuyorsa; bazı şeyleri planlıyor olabilir. düşünüp tartıyordur kendince. Söyleyeceklerini toparlayıp hepsini bir bir dökecektir.


Kadının susması çok farklı şekillerde algılanabilir. Neden ve nasıl sustuğunun önemi vardır aslında. Bunu bilirseniz o suskunluğun sonunu getirebilirsiniz yoksa işiniz zor. Ya çok sevip kırmak istemiyordur sizi ya da artık o kadın için bir anlam ifade etmiyorsunuzdur."

Ceyyyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla