Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.07.2014, 23:51   #1 (permalink)
Hypnosse
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Battle Of The İmmortals Genel Bakış Joygame yepyeni bir online oyunu daha Türk oyunseverlerin karşıs



Battle of the Immortals - Oyun Rehberi

Joygame yepyeni bir online oyunu daha Türk oyunseverlerin karşısına çıkarıyor, gelişmiş grafikleri, izometrik kontrolleri ve zengin içeriğiyle dünyanın her yerindeki MMORPG oyuncuları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri olarak, Joygame kalitesiyle tamamen Türkçe dil ve lokalizasyon desteği sayesinde Türk oyunseverlerle buluşuyor.

MMORPG Battle Of The Immortals'da yüzlerce görev, eşya, binek, yardımcı karakter ve Türkiye'ye özel içeriklerin hepsi MMORPG severlerin emrinde olacak. Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri hikayesini zenginleştiren mitolojik ve fantastik karakterler ile oyuncular, Ejder Kral'ın karanlık düzenini sona erdirmek için mücadele edecek.

Joygame'in yeni MMORPG oyunu Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri ile oyuncular ölümsüzlüğü tadma imkanı bulacak.

- Oyun Tanıtım -

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Joygame yepyeni bir online oyunu daha Türk oyunseverlerin karşısına çıkarıyor, gelişmiş grafikleri, izometrik kontrolleri ve zengin içeriğiyle dünyanın her yerindeki MMORPG oyuncuları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri olarak, Joygame kalitesiyle tamamen Türkçe dil ve lokalizasyon desteği sayesinde Türk oyunseverlerle buluşuyor.

MMORPG Battle Of The Immortals'da yüzlerce görev, eşya, binek, yardımcı karakter ve Türkiye'ye özel içeriklerin hepsi MMORPG severlerin emrinde olacak. Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri hikayesini zenginleştiren mitolojik ve fantastik karakterler ile oyuncular, Ejder Kral'ın karanlık düzenini sona erdirmek için mücadele edecek.

Joygame'in yeni MMORPG oyunu Battle Of The Immortals - Kaos Kitabeleri ile oyuncular ölümsüzlüğü tadma imkanı bulacak.




Sistem Gereksinimleri -

Battle of the Immortals: Kaos Kitabeleri'ni rahatça oynayabilmek için aşağıdaki "Minimum Sistem Gereksinimleri" ve daha üstü bir sisteminizin bulunması gerekmektedir.

Battle of the Immortals: Kaos Kitabeleri'ni oynamak için sisteminizde DirectX versiyon 9.0C veya daha üstü kurulu olmalıdır. Eğer DirectX versiyonunuz bu seviyede değilse, aşağıdaki sekmeyi tıklayın ve adımları takip edin.






- Grafik Kartı Sürücüsünü İndir -

Battle of the Immortals: Kaos Kitabeleri'ni indikten sonra hala problemler yaşıyor iseniz. Aşağıdaki sekmelerden en son sürüm 3 boyutlu grafik kartı sürücülerini indirin.Battle of the Immortals: Kaos Kitabeleri'ni indikten sonra hala problemler yaşıyor iseniz. Aşağıdaki sekmelerden en son sürüm 3 boyutlu grafik kartı sürücülerini indirin.





- Sınıflar / Karakterler -



- Tegin -




Tegin, özellikle fiziksel hasar üzerine yoğunlaşır, tegin, hafif zırh giydiklerinden fiziksel hasar alır, genellikle savaşın kalbinde konuşlanır, pek çok Tegin yeteneği, düşmanını hız ve/veya savunma yönünden zayıflatmayı amaçlar.




- Bledar -



Tamamen savunmaya odaklanan Bledar'a yüksek düzeyde hasar verebilmek herkesin harcı değildir. Yetenekleri gereği genellikle çatışmaların kalbinde konuşlanır, Alan Etkili dikkat çekme yetenekleri ile düşmanları kendisine çeker, hedefini hareketsiz hale getirir. Bledar'ın tank özelliği bir takımın vazgeçilmezidir.




- Merdümgriz -




Merdümgriz inançlarını bir kenara bırakıp gücünü üst sevielere taşımış bir sınıftır. Işık büyüleri dışında karanlık büyülere de el atıp iki alanda da ustalaşmıştır. Orta seviye büyü hasarı veren Merdümgriz, büyü gücünü savunmada da kullanır. Pek çok yeteneği güçlendirme ve iyileştirme üzerinedir. Merdümgriz, ister canavarlara ister rakip oyunculara karşı olsun, her daim takımların aranılan üyesidir.




- Salbon -




Solbon element büyülerini kullanarak yıkım ve kaos yaratır. Başarılı bir Solbon, düşmanıyla arasındaki mesafeyi her zaman korumalıdır. Solbon'un yetenekleri genellikle kalabalık düşman kontrolü, tuzak kurma, düşman hareketini engelleme üzerinedir. Alansal etkiye sahip sınıflardan olan Solbon, aynı anda birden fazla düşmanı alt edebilir.



- Thrin -




Thrin, rakiplerini zor durumda bırakmak için kendisini iyi bir şekilde eğitir. Her anlamda düşmanına zorlu anlar yaşatan Thrin, ne zaman nerede durmasını da iyi bilmelidir. Thrin yetenekleri genellikle zehir üzerinedir. Ayrıca fiziksel ve büyü hasarını harmanlayan bir takım yetenekler de kullanır. Savunması zayıf olsa da saldırı yeteneği eşsizdir.



- Khaman -




Khaman, kutlu diyarlardan güçleri çağırır ve o diyarlara fısıldar. Hedefi susturma olanağına sahip mezilli saldırıları bulunur.



- Lonca Rehberi -




Maceranız sırasında bir loncaya katılmak yeni insanlarla tanışmak ve yardımlaşmak için harika bir yol. Lonca üyesi olarak katılabileceğiniz yeni görev ve etkinlikler loncanızın gelişmesine katkıda bulunmanızı sağlar, bununla birlikte ödüller de kazanırsınız. Loncan ilerledikçe tüm üyeleri için yararlı olacak yetenekler de kazanır.*



Lonca Kurma




Lonca kurmak için en az 30. Seviyeye ulaşmış olmak ve 300.000 sikkeye sahip olmak gereklidir. Bunlara sahipseniz Atlantis’te Lonca Köşkü’nde bulabileceğiniz Gonker ile konuşarak loncanızı kurabilirsiniz.



Oluşturulmuş bir loncaya 3 farklı şekilde katılabilirsiniz.

• Loncada bulunan bir arkadaşınızın sizi davet etmesiyle,
• Loncada bulunan bir kişiyi hedefletip karakter ikonuna sağ tıklatıp loncaya katılma isteği göndererek,
• Ve Lonca Köşkü’nde bulabileceğiniz Gonker ile konuşarak loncaların listesini görüntüleyebilir, beğendiğiniz bir loncayı seçerek katılma isteği göndererek bir loncaya katılabilirsiniz.




Bir loncaya üye olduktan sonra “G” kısayolunu kullanarak lonca arayüzüne ulaşabilirsiniz.



- Binekler -




Battle of the Immortals oyuncularına binek sahibi olmak için yüksek seviyede olmak zorunda olmadığınız kapsamlı ve ilgili çekici bir binek sistemi sunuyor. Karakterinizi yaratmanızın ardından geçen birkaç saat sonrasında katılabileceğiniz Knight’s Jail zindanında tamamlayacağınız görevle ilk bineğinizi kazanacaksınız.*


İlk Bineğinizi Elde Etme


Efsane şehir Atlantis’e varmanızın ardından karakteriniz ile Knight Elder Mistra’yı ziyaret etmeli ve İsyancılar görevini kabul edip Hannibal’i öldürmelisiniz. Bu görevi 20 seviyenin altındayken yapabilirsiniz ancak bineğinizi 25. Seviyeye ulaşana kadar kullanamazsınız. 20. Seviyedeyken görevi tek başınıza yapmak biraz zor olabilir. Bu yüzden parti bulamazsanız görevi tamamlamak için daha yüksek seviyelere ulaşmayı bekleyebilirsiniz. God’s Guide görevini tamamlayıp ve Atlantis Denizi’nde biraz yaratık öldürmüşseniz Şövalye Zindanı görevini almayı göz önünde bulundurabilirsiniz.


Hazır olduğunuzda zindana girmek için bir takım oluşturmalı ya da hazır bir takıma katılmalısınız. En az 3 kişiden oluşan bir takımla beraber girdikten sonra zindanı tek başınıza da yapabilirsiniz. Takım lideri Mistra ile konuşarak cesaret ve bilgeliği test etmek amacıyla Knight’s Jail’ e ışınlanabilir.


Zindana girildiğinde takım liderinin yapması gereken ilk şey görevi başlatmak için Magellan ile konuşmak. Ardından 30 Zindan Kaçkını öldürülmeli ve her dört Dying Guard ile konuşulmalıdır. Her bir gardiyan mini baş düşman çağırır. Hannibal’ın ortaya çıkması için her birini yenmeniz gerekir. Hannibal yok edildiğinde görev tamamlanır. Zindandan ayrılmak için Magellan ile tekrar konuşmalısınız. Son olarak Mistra’dan ödülünüz olan Common Mount Token’ı teslim almalısınız.*


Envanterinizde bulunan Vasıfsız Binek Nişanına sağ tıklayarak sınıfınıza özel bineği teslim alabilirsiniz. Her sınıf kendi özel stiline uygun bir bineğe sahiptir: Tegin bir Dinazor, soylu Bledar bir Charger, ahlaksız Thrin bir Direwolf, Solbon bir Darkcharger ve kimsesiz Mergümgriz ise süratli Ostrich’i sürecek.


Bineğinizi kullanmak oldukça kolay. Binek arayüzündeki Binek butonuna tıklayıp atınızı çağırabilirsiniz ve Geri Al butonu ile geri yollayabilirsiniz. Bunun yanında ara yüzde Özel Yetenekler penceresini de görebilirsiniz. İşlem Barı’ınıza bu butonu sürükleyerek hızlı bir şekilde atınızı çağırıp geri yollayabilirsiniz.


Binek üzerindeyken hareket hızı yükselir ancak savaş sırasında bu durum geçerli değildir. Bunun yanı sıra binek kullanıldığında her sınıf kendine özgü bir buff kazanır. Bu buff binek geri gönderildikten sonra 30 dakika boyunca sürer. Bu takviye bittikçe bineğinizi takviye kullanmak için kullanabilirsiniz. Bu saldırı sırasında size büyük bir avantaj sağlayacaktır.




Battle of the Immortals’ın en heyecanlandırıcı özelliklerinden birisi de bineklerinizi bir üst seviyeye taşıma olanağınızın olması. Sadece statü puanları değil, bineğinizin grafiği de güçlendirme seviyesine göre değişiklik gösterir. İlk bineğinizi güçlendirmek için Vefasız Binek Cevherine ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu taşları Pazar Yeri’nde bulabilirsiniz. Ayrıca 30. Seviyeye ulaştığınızda görevlerden ödül olarak da kazanacaksınız.*




Vefasız Binek Cevheri toplamanın en kolay yolu 30. Seviye boyunca Atlantis Meydanı’ndaki Dhocky’den başlayabileceğiniz God’s Guide görev serisini yapmak. Birkaç OOK dolaştıktan sonra Mount Trainer Jaada’dan üç adet Vefasız Binek Cevheri alabilirsiniz. Bununla birlikte ana Senaryo görevlerinin bir parçası olan 31 seviye görevi “Search in Seas” ile de Berminham’dan Mount Gem kazanabilirsiniz. Agamemnon da bir dizi görev sonrası size taşlardan verecektir.




Şimdi 3 ve ya daha fazla Vefasız Binek Cevheri topladığınızda bineğinizin rütbesini arttırmak için güçlendirme yapabilirsiniz. Binek penceresini açın, bineğinizi geri çağırdığınızdan emin olun ve bineğinizin görüntülediğiniz yerdeki “Güçlendir” butonuna basın.




İlk güçlendirme rütbesine ulaşmak zorlayıcı değildir, oyuncu burada %80 başarı şansına sahip.Bineğinizi güçlendirme şansınınız yüksek rütbelere ulaştıkça düşer. Herhangi bir başarısızlık rütbenizi geri düşürebilir. Bu yüzden çok aç gözlü olmamalısınız. 2. Rütbe başlangıç için oldukça iyi bir hedef. Başarılı olduktan sonra yıldız bineğinizin rütbesine eklenir. Bineğinizin grafiğinin daha ileri bir seviyeye doğru değiştiğini gözlemleyebilirsiniz.*




Devamında daha çok Vefasız Binek Cevherine ihtiyacınız olacak. Bineğinizin rütbesini maksimum 4’e kadar yükseltebilirsiniz. Bu seviye ek olarak size yararlı binekle bağlantılı yetenekler kazandırır. Bu yeteneklerin ikonları binek penceresinde görüntülenebilir ve bunları diğer yetenekleriniz gibi action bar’a yerleştirebilirsiniz.



Maceranız gelişim gösterdikçe yeni kategorilerde binekleri evcilleştirebileceksiniz, yeni sınıf binekler arasında Elit Binekler; örneğin kuzeyin Kutup Ayısı size bir çok yetenek kazandırabilir ve tabi hayranlık uyandırıcı bir görünüm, er ya da geç bir tane multi-player binek elde edeceksiniz; örneğin Behemoth Chariot gibi. Bu binek sizi ve arkadaşınızı taşıyabilir. Bu ileri seviye binekleri yükseltilmek için özel taşlara ihtiyacınız olacak fakat ödüllerine kesinlikle değer!



- Yeni Oyuncu Ödülleri -




Battle of the Immortals’ta yeni maceracılar bomboş ellerle oyuna başlamak zorunda değildir. Oyunun ilk 30 dakikasında yeni maceracılar seyahatlerinde onlara yardımcı olacak ödüller kazanırlar.*


İlk beş dakika içinde oyuncu çantasına nakledilmiş Deity’s Blessings ile buff lanır. Bu oyuncuya 30 dakikalığına +50 fiziksel saldırı gücü ve +50 büyü saldırı gücü ekler!


On dakika kadar oyunda kaldığınızda ücretsiz bir hizmetkarınız olur. Bu harika Koala hizmetkar yumurtası çantanızda belirir ve size refakat eder!




Daha bitmedi! Battle of the Immortals’ta geçireceğiniz 15 dakika daha sonra size muhteşem bir pelerin bağışlanır.*




Ve son olarak, 20 dakika daha sonra , muhtemelen size bu noktada yetmemeye başladığında, çantanızda otomatik olarak 5 alan daha açılır!



Tüm eşyaları aldığınızda aşağıdaki gibi bir çantaya sahip olacaksınız!



- Hizmetkarlar -

Hizmetkarlar oyuncuya mücadele boyunca yardımcı olur ve oyunun ayrılmaz bir parçasıdır. Oyuncuya ek bir hasar üretim kaynağı sunar, bunun yanı sıra yaratığın dikkatini oyuncudan kendi üzerine çeker.*

Kendi hizmetkarınızı yakalamak için öncelikle yaratıkları bir tanesini yakalama şansı elde edene kadar öldürmelisiniz. Ara sıra siz yeteri kadarını öldürdükten sonra yaratığın yeni bir versiyonu yakalanamanız için belirir. (İsmi yeşil renkle yazılmıştır.)


Yeni hizmetkarınız Hizmetkar Sekmesi'nde kullanıma hazır olacaktır. ("X" kısayoluna basarak ulaşabilirsiniz.)*



Hizmetkar Sekmesinde listenen tüm bilgilerin ne anlama geldiğini bilmeniz önemlidir.


*Canlılık: YP
*Dayanıklılık: Fiziksel Saldırı
*Ruh: BP
*Zeka: Büyü Saldırısı
*Beceri: Dikkat, kaçınma, hassas vuruş




Bunlar dışında saldırı odaklı olmayan statülerde vardır. İşte bu terimlerin açıklamaları:




*Sadakat: Hizmetkarınızın sadakatı sizi takip etmeye ne kadar istekli olduğunu gösterir. Sadakat oranı düştükçe hizmetkarınız savaş sırasında ölebilir, eğer sadakat puanı 60'ın altına düşerse hizmetkarınızı çağıramazsınız. Sadakati yükseltmek için Atlantis Meydanı'ndaki Reis'ten (103,194) Trainer License satın alabilirsiniz.




*Büyüme: Hizmetkarınız seviye atladıkça yetenekler puanlarının ne kadar artacağını belirler.*
*Ruh hali: Her biri hizmetkarınızın savaş becerisine farklı özellikler kazandırır.
*Yaramaz: Saldırı oranını %15 arttırır.
*Ciddi: Dikkat ve kaçınmayı %10 arttırır.
*Pervasız: Hassas vuruş oranını %3 arttırır.
*Heyecanlı: Fiziksel ve büyü saldırısını %5 arttırır.
*Korkak: Fiziksel savunmayı ve büyü savunmasını %10 arttırır.
*Sakin: YP ve BP'yi %10 arttırır.
*Kalite: Kalite hizmetkarın büyüme oranını etkiler.
*Güçlendirmek: Menzilini 0'dan +15'e ve savaş statüsünün mevcut yüzdesini yükseltir.
*Kuvvetini arttırmak: Hizmetkarınız büyümesini arttırmadan öte onun Kalite ve seviyesinden gelen temel değerini arttırma.
*Çağırma Seviyesi: Oyuncunun hizmetkarını çağırabilmesi için gereken olan seviye.
*Cevher: Kuvvetini arttırma sırasında Hizmetkarınızın potansitelini işaret eder.
*Ünvan: Hizmetkarınızın ne kadar muhteşem olduğunu gösteren başlık. Arkadaşlarınıza hava atmak için kullanabilirsiniz.
*Güç: Hizmetkarınızın ritbesine işaret eder. Güç oyun sıralamasında diğer oyuncuların hizmetkarları ile sizinkinin kıyaslamasını yapmanızı sağlar.




Hizmetkarların Yetenekleri ve Statü Puanları




Hizmetkarınız seviye atladığında onların statülerini arttırabileceğiniz puanları dağıtabilirsiniz.




Atlantis'te bulunan Dİdier'den (108,194 koordinatlarında) yeni yetenekler satın alabilirsiniz. Yetenekler ayrıca Pazar Yeri'nde de mevcutlar.*




Ücretsiz sekmeleri açtıktan sonra belirli uyuşan hizmetkar yeteneklerini Ligg ile konuşup "Learn Pet Skills" seçeneğini tıklayarak öğrenebilirsiniz. Yeni bir yetenek öğrenmek için hizmetkarınızı seçin, kullanmak istediğiniz boş yeri seçin, yerleştirin, yetenek kitabından arzu ettiğiniz yeteneği seçin ve son olarak "Learn" butonuna basın. (Bu işlemin küçük bir ücreti olduğunu unutmayın)




Gökkuşağı Valisi




Gökkuşağı Vadisi hizmetkarlar için tasarlanmış özel bir alan. Giriş yapabilmek için Atlantis Meydanı'nda bulunan Ludia (99,194) ile konuşmanız gerekir. Gökkuşağı Vadisinde buraya özel farklı yakalanabilir yaratıklar burabilirsiniz. Buna ek olarak burada Hizmetkar Çiftleştirme OOK'si Gadro'yu (135,100) bulabilirsiniz.


Hizmetkarın Kuvvetini Arttırma

Gadro ile konuşarak hizmetkarınızın kuvvetini arttırabilirsiniz. Kuvvet arttırmanın başarı şansını arttırmak için Büyü Gelişim Taşı ya da Gelişim Katalizörü gereklidir. Başarılı bir kuvvet arttırma hizmetkarınızın Büyüme statüsünü arttırır. Değişim kuvvet arttırma seviyesinden gözlemlenebileceği gibi büyüme oranından da görülebilir.


Hizmetkarınızın kuvvetini arttırmanın ikinci yolu ise başka bir hizmetkardır. Bu yolun başarılı olması için yardımcı hizmetkarın sizinhizmetkarınızın çağırma seviyesinden yüksek olması gerekir. Yardımcı Hizmetkarın cevher seviyesinin 0'ın üzerinde, hedeflediğiniz hizmetkarınkinin ise 0 olması gerektiğini unutmayın.




Hizmetkar Zulası


Gadro "Hizmetkar Deposu" seçeneğini seçerek ek olarak hizmetkar saklamanıza izin verir. Sadece onunla konuşun ve saklamak istediğiniz hizmetkarı seçin. "Pet Store Licence" ile Hizmetkar Zulanızı genişletebilirsiniz.


Hizmetkarın Yeniden Doğuşu

Bir hizmetkarın yeniden doğması için hangi hizmetkarın yeniden doğmasını istiyorsanız onu seçin ce Yeniden Doğuş Taşı'na basın ve "Çağır" seçeneğini seçin. Hizmetkarınızın yeniden doğuşu onun kalitesini, ruh halini ve büyüme oranını değiştirir. Unutmayın, hizmetkarınızın bir çok kez yeniden doğumuna neden olursanız büyüme oranı rastgele bir şekilde değişir. Ayrıca karakterinizin yeniden doğuşunun karakter seviyesi, kuvvet arttırma seviyesi ve güçlendirme seviyesini sıfırlandığını aklınızda bulundurmalısınız.


Hizmetkar Güçlendirme


Hizmetkarı güçlendirme onun saldırı statülerini yükseltmenizi sağlar. Güçlendirmek istediğiniz hizmetkarı seçin ve "Hizmetkar Cevheri"'i kullanın. ( Pazar Yeri'nde bulabilirsiniz.) Unutmayın, farklı seviyelerde farklı başarı şanslarına sahipsiniz.


Hizmetkar Ayrıştırma

Hizmetkar ayrıştırma değerli hizmetkar eşyalarını geri dönüştürme yoludur. Ligg ile konuşun ve kristalleştirmek istediğiniz hizmetkarı seçin. İşlem tamamandığında hizmetkarlar ne kadar yüksek kalitede ise o kadar yüksek kalitede eşyalar verir.


- Yetenekler -




Battle of the Immortals'ta sahip olduğunuz büyü ve beceriler içerisindeki yetenekleriniz Motenia ülkesindeki karanlık güçleri geri püskürtmeniz için. Yetenekler her sınıfı eşsiz yapan ve yeni bir yetenek öğrenmek parmak uçlarınızla kargaşa ve yıkım yaratmak için yeni, güçlü bir metod.*


Yeni Bir Yetenek Öğrenmek


Her karakter seviye atladıkça otomatik olarak yeni yeteneklerini öğrenir. Yetenekler 10, 25, 40, 55, 70,85,100 ve 115. seviyelerde öğrenilir. her sınıf yeni yetenekleri aynı seviyelerde öğrenir. Buna ek olarak karakterlerin özel eşyalara sahip oluğunda öğrendiği sınıflara özgü yetenekler de mevcut. Hangi yetenek hangi seviyede kullanılabilir ekranın altı kısmında bulunan"Skills" butonuna basarak ( "K" kısayolu) öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte ekrandaki yetenekleriniz ile ilgili bilgileri- ne kadar BP harcandığı, yeteneği tekrar kullanmak için ne kadar bekleyeceğiniz, yeteneğin menzili ve yeteneğin tanımı ile ilgili bilgileri görebilirsiniz.*




Yeteneğin açılması için gereken seviyeye ulaşıldığında tüm pencereler ekranın alt kısmında aniden belirir. Pencereler seviyenizdeki tüm kullanılabilir yeni yetenekleri içerir.*



Yetenek Türleri

Battle of the Immortals'ta karakterler ili tür yeteneğe sahiptir; aktif ve pasif yetenekler.


Aktif yetenekler kullanılabilmek için action bar'a yerleştirilmek zorundadırlar ve direk olarak hasar veren, oyunculara can veren ve ya düşman üzerinden kötü etkiler bırakan yeteneklerdir.




Pasif yetenekler ise karakterinizin bazı özelliklerini yükseltir ve açılması için gerekli seviyeye geldiğinizde daima açık olurlar. Bununla birlikte pasif yetenekler uygun seviyeye gelindiğinde "Yeni Öğrenilmiş Yetenekler" penceresinde görünürler ancak pasif yetenekleri action bar'a sürükleyemezsiniz.




Yeteneklere Seviye Atlatma




Battle of the Immortals'ta gitgide daha güçlü rakiplerle yüzleştikce yetenekleriniz de artan meydan okumalarla karşılaşmadan yükseltilebilir. Atlantis Meydanı'na gidip ve meydanın kuzeybatısında bulunan Skill Trainer Mina ile öğrenmiş olduğunuz yeteneklerin seviyelerini yükseltmek için konuşabilirsiniz.




Her yetenek 1. seviyeden başlar ve yeteneğin özelliğine göre 10. ve 15. seviyeye kadar devam eder. İlk seviye yetenekler herhangi bir bedel ödemeden elde edilir, bir yeteneği yükseltmek için hem para hem de bir sonraki seviyeye kadar elde ettiğiniz tecrübe gerekir. Karakterinizin seviyesini yükseltmeyi hem daha iyi statü puanı ve yeni yetenekler öğrenmek için hem de sahip olduğunuz yeteneklerin seviyelerini yükseltmek için dengede tutmalısınız.*




Özel Yetenekler




Yetenek pencerenizde iki farklı sekme bulunur. İlk sekme sınıfınıza ait yeteneklerdir. Bunlar sınıfınıza özgüdür ve yukarıda anlatıldığı gibi Skill Trainer Mina ile konuşarak yükseltilebilir. İkinci sekme ise Özel Yeteneklerdir. Özel Yetenekler Aktif Yetenekler sayılır ve bir action bar sekmesine bağlı bulunmak zorundadır. Her karakter benzer Özel Yeteneğe sahiptir. ( Normal Saldırı bunların farklı bir verisyonudur ve aşağıda açıklanmıştır.)



*Normal Saldırı: Bu sınıfınızın temel saldırısıdır. Hedefinize istatistiklerinize ve kuşandığınız silahlara bağlı olarak hasar verir. Sadece Normal Saldırıya tıklayarak hedefinize tekrarlı olarak saldırırsınız ya da saldırmayı hedeflediğinize basit bir tıklamayla Normal Saldırıyı başlatabilirsiniz. Her sınıf kendi Normal Saldırısıyla ilişkili farklı özel bir etkiye sahiptir.*



**Tegin: Normal Saldırısı hedefini 2 saniyeliğine sersemletir, devam ettiği süre boyunca aksiyon almasını engeller.



**Bledar: Normal Saldırısı hedefinin Fiziksel ve Büyü Defansını düşürür.




**Merdümgriz: Normal Saldırısı hedefini 2 saniyeliğine susturur ve devam ettiği süre boyunca yetenek kullanmasını engeller.



**Solbon: Normal Saldırısı hedefini bir alan içinde yavaşlatır ve devam ettiği süre boyunca hareket etmesini engeller.


**Thrin: Normal Saldırısı hedefine Dual Strike atar, böylece rakibinize tek seferde iki kere vurmuş olursunuz.*



- Hikaye -

Ragnarok'un ardından 300 yıldan fazla bir süre sonra bile Motenia dünyası hala kaos içindeydi. Bir Kader Tanrıçası, Motenia'nın ölümlülerine barış ve güvenlik için rehberlik etmeye kalkışarak geleceğe baktı."Ejder İmparator" denilen bir adam tarafından çok daha büyük bir yıkım gerçekleşeceğini gördü. Ejder İmparator, acımasız ve zalimce sürdürdüğü saltanatı yüzünden berbat bir diktador olarak bilinirdi.



Güce sahip olan her erkek için bu gücü almak isteyen birileri daima vardır ve Ejder İmparatoru bu kural ile ilgili ayrım yapmazdı. Onun rejimine karşı olan isyanlar imparatorluk çapında yaygınlaştı. Milennium'un büyücüleri olarak bilinen bir grup Elf ordusu ile birlikte Ejder İmparatorunu eski bir büyü yardımı ile mühürleyebildi. Ancak Kader Tanrıçası, Ejder İmparatorunun bir şekilde serbest kalmanın ve ordusunu getireceğine inanmaktadır. Yalnızca büyük bir güce sahip olanlar Ejder İmparator ve ordusu karşısında ayakta kalabilme şansına sahip olacaktır. Kılıçlar çarpıştıkça ölümsüzler Odin, Tanrı-Kralı bulabilecek üç rahipi bulmak için tek güç altında birleştiler. Bu üçünden birinin bulunmasıyla birlikte, yürekli kahramanlar için hemen hemen galibiyet görünmüştü. Bu anlarda ışık en aydınlık hale geldi ancak karanlıkta en geniş gölgelerini serbest bıraktı.




Olympus dağının zirvesinde haince yapılan dövüşler, içtenlikle kazanmak için savaşan tüm Ölümsüzleri tehlikeye soktu. Motenia 'nın Baş Rahibi Demitrious, kanlı bir ayine başladı. Ölümsüzleri Ejder İmparatoruna karşı savaşa götüren inançlı bir Motenia kahramanı savaşta düştü. Nefret ile savaştığı düşmanları tarafından bozguna uğratılan bu adamın vazgeçtiği düşünüldü ancak daha muazzam ilahi gücünü yeni emanet etmişti : Cronos'un yozlaştırması, Tanrıların Kralı. Olympus dağının tepesinde bulunan Titanların Tahtında, Demitrious ayinine başladı. Eski ayinler ile yakaran ve yasak kara büyüleri kullanan Demitrious uyumakta olan Tanrı-Kralı uyandırdı. Cronos'a ağlayan Demitrious kalbinin derinlerine bir hançer sapladı ve bir fedakarlık gibi kendi kanını ona sundu. O anda Cronos Demitrious'un ruhundaki tüm bu nefret, eziyet ve ızdırapı karşısında ilham aldı.




Cennette bile deprem yaratan bir kükreme ile Cronos, savaşı sürdürmek için dinlendiği yerinden çıktı! Dünyanın kaderi yine Cronos'un acımasız gücü karşısında durmaya cesaret edebilecek cesurların elinde kaldı. Motenia'nın kahraman Ölümsüzleri, Titanlara karşı olan savaşı sürdürebilmek ve Cronos'un gücünü yok etmek için gereken cesurluk, istek ve güçü bulmak için Olympus dağının en üstüne gitmeyi göze almalılar!


- TP Yeteneği -


Oyuncuların istifade edebileceği TP yeteneği düşmanları yok etmek için en etkili ve tatmin edici yoldur, her sınıf kendine özgü bir TP yeteneğine sahiptir ve hepsi yüksek hasarlı AoE saldırısıdır. TP yeteneğini belirten durum çubuğu ekranın sol üst tarafın karakter durum alanında bulunabilir.






TP Yeteneği çubuğu yanan ateşle kaplandığında oyunculara TP yeteneğinin kullanıma hazır olduğunu gösterir. TP yeteneği kendiliğinden yavaşça yenilenir. Bunun yanında eğer oyuncu savaşıyorsa yenilenme daha hızlı olabilir. Oyunuc seviye atladığında TP yeteneği %100 hazır hale gelir. TP yeteneği tıpkı diğer yeteneklerAtlantis Meydanında Skill Trainer Mina'yı ziyaret ederek gibi yükseltilebilir. Yeteneği yükseltmek için oyuncunun en az 30. seviyede olması gerekir ancak her karakter başlangıçta 1. seviye TP yeteneğine sahiptir.




TP Yeteneği çok çeşitli durumlarda kullanışlıdır. Eğer oyuncu bir grup yaratık tarafından baskı altında ve ölmek üzereyse TP yeteneğini kullanmak onu kurtaracak son gayret olabilir. Bu yetenek ayrıca çok sayıda yaratığın yok edilmesinin istedinği görevlerde de oldukça yararlıdır. Akınlarda baş düşman yancılarını çağırdığında TP yeteneğini kullanmak takımın alacağı hasarı büyük ölçüde azaltacaktır. Son olarak TP yeteneğini kullanmak oyuncuları neşelendirir, oyuncular TP yeteneği durum çubuğunu gördüğünde başka bir yıkıcı saldırıya karşı kendilerini motive olmuş hissederler.



__________________

Konu Hypnosse tarafından (06.07.2014 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
Hypnosse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla