Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.07.2014, 00:07   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kadınlar Evlenme Teklifi Etmeli mi?

Kadınlar Evlenme Teklifi Etmeli mi?






Evlilik teklifi erkekten beklenir. Ancak günümüzde kadınlar da evlenme teklifinde bulunabiliyorlar. Bu oran çok az ancak giderek artacağa benziyor. Peki evlilik teklifi eden alan erkekler bunu nasıl değerlendir? Yazımıda buna değinmek istedik.

Eskiden evlenme teklifi yapmak erkeklerin göreviydi. Zamanla roller değişti ve şimdilerde her 10 kadından 1′i evlenme teklifi yapıyor. Sabırsızlıktan mı yoksa erkekleri ellerinden kaçırmamak için mi bilinmez diz üstünde yapılan evlilik tekliflerine eskisi gibi çok ehemmiyet vermiyorlar.

Erkekler bu duruma ne diyor?

Erkekler kadınların kendilerine evlilik teklifi yapmasından rahatsız. Evlenmek istediklerini ancak bunu soran tarafın kendileri olmasını istediğini belirtiyorlar. Kızlar konusunda çoğu erkekğin arkadaşlarıyla çok şey paylaşmadığını göze alırsak, evlilik teklifi alan tarafın kendileri olduğunu söylemekten çekiniyorlar. Ayrıca, evlilik teklifini eskiden beri erkeklerin yaptığını ve bunun da ellerinden alınmaması gerektiğini düşünüyorlar. Onlara göre, kadınlar da teklif anının keyfinden mahrum olmamalı ve sessizce o anı beklemeli.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla