Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.07.2014, 00:33   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Antartika’dan Krill Yağı ile Gelen Omega 3 Mucizesi

Antartika’dan Krill Yağı ile Gelen Omega 3 Mucizesi



Omega 3 hazinesi Krill Yağı, dünyanın en temiz denizi Antartika’nın derinliklerinde yaşayan ve yeryüzünün en büyük deniz kabuklusu olan Antartika Krill’inden elde ediliyor.
Krill Yağı, anne karnından itibaren, yaşam boyunca vücuttaki hücrelerin önemli yapı taşlarını oluşturarak, beyin, sinir sistemi ve bağışıklık sistemi gibi yaşamsal fonksiyonları koruyor, kanser başta olmak üzere birçok önemli hastalığın önlenmesine mucizevi katkı sağlıyor.

Krill Yağı'nın tüm önemli Omega 3 yağ asitlerini, hücre koruyucusu fosfolipidleri ve antioksidanları içerdiğini anlatan Endokrinoloji ve Metabolizma uzmanı Doç. Dr. Gökhan Özışık, "Fosfolipidlere bağlı olarak Krill'deki Omega 3'ün suda çözünebilme özelliği, vücut tarafından kolayca emilebilir ve kullanılabilir olmasını sağlıyor" diyor. Doç. Dr Gökhan Özışık, üstün ve saf bir Omega 3 kaynağı olduğu bilimsel olarak kanıtlanan Krill Yağı'nın, vücut için hayati önemi olan Omega 3'ün yanında, ona kırmızı rengini veren ve astaksantin olarak bilinen çok güçlü bir antioksidan da içerdiğini ifade ediyor ve "Hücre zarını koruyan ve toksikler karşısında yıkılmayan astaksantin, bağışıklık sistemini güçlendirerek, kanser türlerine karşı korunmaya önemli katkılar sağlıyor" şeklinde konuşuyor.



Bağışıklık sisteminden, sinir sistemine, kalp ve damar sisteminden göze kadar…

Retina bariyerinin içine nüfuz edebilen birkaç antioksidandan biri olan astaksantin, bu özelliği ile göz sağlığı üzerinde de olumlu etkiler yaratıyor. Yapılan araştırmalar Krill Yağı'nın kan lipitlerini normal düzeye çevirme ve romatizmal hastalıklara önlem olarak anti-inflamatuar etkisinin, alternatif kaynaklara göre daha üst düzeyde olduğunu gösteriyor. 2004 yılında Kanada McGill Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, Krill Yağı'nın kötü kolestrol olarak bilinen LDL seviyesini yüzde 34 düşürdüğünü, iyi kolestrol olarak bilinen HDL seviyesini ise yüzde 43,5 arttırdığını, böylece kalp damar hastalıklarının önlenmesi için de son derece önemli katkı sağladığını ortaya koyuyor.



California Üniversitesi'nde yapılan bir başka araştırma ise Krill Yağı'ndaki niteliklere sahip Omega 3'ün düzenli tüketiminin, zihinsel fonksiyonları önemli derecede güçlendirdiğini belirliyor. Bu araştırmayla, dikkat problemi yaşayan 30 yetişkine 90 gün boyunca Krill Yağı verilerek, zihinsel konsantrasyonda yüzde 46, odaklanmada ise yüzde 48,9 artış sağlandığı kaydediliyor. Bu yönüyle AMD, Alzheimer, Parkinson, ALS gibi nörolojik rahatsızlıkları olanlarda olumlu katkılar sağlayan Krill Yağı, ayrıca diyabet hastaları, daha sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyenler, sürekli yorgun hissedenler, yaşa ve çevresel faktörlere bağlı yaşlanmayı engellemek isteyenler için de, yaşam kalitesine önemli destekler veriyor. Krill Yağı, FDA (ABD Gıda ve İlaç Dairesi) onayı ile üretilen ve Gıda Bakanlığı'nın onayı ile Türkiye'de satışa sunulan gıda takviyesi ürünleri arasında yer alıyor.

caferuj

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla