Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.07.2014, 00:43   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart File Kervan Bonfile

File Kervan Bonfile





Malzemeler
640 gr bonfile
200 gr mantar
100 gr kaşar
300 gr domates
100 gr sivri biber
50 gr sucuk
50 gr çam fıstığı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
2 adet ince ince doğranmış soğan
1 çay kaşığı tuz ve az miktar karabiber
Tarif
İlk olarak bonfileleri rulo şeklinde ortadan ikiye yarıp, pişirin
Başka bir kapta çam fıstığını hafif kavurup, üzerine ince ince doğranmış soğanı ekleyin
Ardından sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin
Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pişirin
Hazırladığınız karışıma, baharatını da kattıktan sonra,
pişmiş bonfilenin üzerine dökün
kaşar, domates ve biberle süsleyip fırına verin
Kaşar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çıkartıp servise sunun



alıntı

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla