Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.07.2014, 00:41   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Elektriklenen Saçlara Çözüm, Elektriklenen saçlara karşı öneriler?

Elektriklenen Saçlara Çözüm, Elektriklenen saçlara karşı öneriler?


Şekerli su

Bir bardak suya bir tatlı kaşığı şeker koyup karıştırın. Bu karışımı avucuna döküp ellerinizle masaj yaparak saçlara uygulayın. Saçlarınız yapışkan bir hal alacaktır. Çünkü sürdüğünüz şey aslında bir nevi ev yapımı saç spreyi !

Aspirin



Bir aspirini kırıp şampuanınızın içine atın. Aspirinin içerisindeki maddeler saçlarınızın yapısını onaracak ve yeniden parlamalarını sağlayacak.

Karbonat

Bir avuç şampuana 2 tatlı kaşığı karbonatı karıştırıp saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. Ancak karbonatı yeni boyanmış saçlara uygulamayın. Aksi takdirde boya akabilir.

Elma sirkesi

Elma sirkesiyle saçları yıkamam canlılık ve parlaklık kazandırır. Bir kaşık elma sirkesini 2 bardak su ile karıştırıp saçlarınıza sürün. Saçlarınızı tarayarak her yerine dağılmasını sağlayın. Ardından 5-10 dakika bekleyip iyice durulayın. Sirkedeki asit, saçın üst tabaksındaki parçalanmış kısımları yok ederek düz ve parlak görünmesini sağlar.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla