Konu: Falda Kale
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.07.2014, 14:02   #1 (permalink)
Ottoman7
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Falda Kale

Falda Kale

Kahve falında kale görmek, hak yolunda doğru bir şekilde ilerlediğimizi ve bu yoldan herhangi bir şekilde çıkmadığımızı, irademizin güçlülüğünü gösterir. Hayırlı işlere, güzel insanlara işarettir. Kısa zamanda uzun süredir aklınızı kurcalayaran ve sizi endişe içerisine düşüren durumdan kurtulacağınızı haber verir.

Falda kale görmek, ülkenin yöneticilerine işaret eder ve devletin önde gelen yöneticilerinin çalışmalarında oldukça başarılı olduğuna, iyi işler yaptığına işarettir. Aynı zamanda uzak memleketleri işaret eder ve size uzak diyarları ziyaret etme yolu gözükebilir.İş hayatınızda herşeyin hemen olmasını isteyebilirsiniz fakat bu kadar hızlı olmanız, çevrenizdeki oldukça şaşırtabilir, biraz daha sakin bir şekilde davranırsanız, kararlarınızın daha kolay kabullenmesini sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kale görmenin bir diğer anlamı ise son zamanlarda yaptığınız bazı işlerden dolayı arkadaşlarınızın size olan güveninin azaldığına, tutarsız işler içerisinde olduğunuzu gösterir. Fakat tüm dostlarınızın sizin iyiliğinizi düşündüğünü asla unutmayın ve arkadaşlarınızın kıymetini bilin. Aşk hayatınızda size şu günlerde kalbiniz biraz mutsuz olabilir fakat şuanki durumunuza neyin sebep olduğunu oturup iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz.

__________________

Konu Ottoman7 tarafından (11.07.2014 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.
Ottoman7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla