Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.2014, 04:19   #169 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Forumaski konu açma şablonu

Alıntı:
Ahmet TANAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba işinize karışmak gibi olmasın ama koyduğunuz kurallar bana saçma geldi. Diyelim ki resimli konu ekleyeceğiz, resimi indirip bir de üstüne forumaski.com ' mu yazacağız, yok artık O bizim işimiz değil ki adminlerin işi, e-ticaret siteleri var sahibinden gibi gibi. Resimi koyduğunuz zaman yöneticiler kendi sitesinin adresini siteye gömüyor. Yani bizlik iş değil. Sizin amacınız google' da konular aracılığıyla en üste çıkmak. Tamam dediğiniz doğru konu özenli olsun ama siz çok abartmışsınız. Acayip düzensiz konuları çöpe taşıyın ama standart derecede ki konular kalsın. Dediğim gibi işinize karışmak gibi olmasın, kolay gelsin.
Merhaba

ÖnceLLikLe Sizi Daha Önceki Görev Aldiğiniz ForumLardan Tanıyorum. Şunu ÖnceLLikLe ßiLmenizi İsterim Sizinde BiLdiğiniz Gibi Her Forumun Kendine Özgü Bir Kuralı Ve Yönetim AnLayışi Vardır.


Tabiki Her Forum Gibi Bu Forumda Google`de Üst SıraLarda oLmak İsder. Ancak Bunun İçinde ßazı ŞeyLeri Düzgün Ve DüzenLi Yapmak ZorundaLar.Örneğin Şuan İtibari iLe Forumaski ForumLar KeLimesinde 1, Sayfa 2. Sirada Demek oLuyorki Forum Doğru yoLda
Bu KuraLLar Ve Yönetim AnLayışindan DoLayı Forumaski Diğer Forum SiteLeri Gibi ÇöpLük Forum oLmadı.Ayrica Bu Konu Acma Şablonu Hiçde Zor DeğiL Zaten OrtaLama 15 iLe 22 Saniyenizi aLir Zaten Düzensiz KonuLarı Yönetici ArkadaşLarımız Çöp Kutusuna TaşiyorLar.

koLay GeLsin


Konu Jaqen tarafından (12.07.2014 Saat 04:31 ) değiştirilmiştir.
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla