Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.07.2014, 11:06   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Neon renkler nasıl kullanılır?

Neon renkler nasıl kullanılır?




Neon renklerin hakimiyeti hem bu yaz hem de önümüzdeki sonbahar/kış sezonunda da devam edecek. Özellikle mercan, kırmızı, turuncu, yeşil ve sarının neon tonlarda kullanıldığını görüyoruz. Çoğumuz için riskli gibi görünen bu renkler, aslında doğru kombinlendiğinde stilinize şık bir dokunuş katabilir. Dilerseniz, neon renklerle yapılabilecek kombinlere birlikte göz atalım.

Neon renkte tek bir parça giyin

Neon rengi riskten uzak kalarak kombinlemek istiyorsanız, neon renkte tek bir parçada karar kılmanızı öneririm. Neon renk bir bluz, etek ya da pantolon. Neon renkli parçayı beyaz, siyah ve pudra tonları gibi nötr renklerle tamamlayabilirsiniz.

Benzer tonları birlikte giyin

Neon renkleri benzer tonlarla birlikte giymek de şık ve uyumlu bir görüntü elde etmenizi sağlar. Neon renkli parçayla aynı tonlarda pastel renkleri de deneyebilirsiniz.

Neon takılar kullanın

Neon renklerin dünyası size yabancı geliyorsa, takılarla ufak bir giriş yapabilirsiniz. Neon renkli statement bir kolye, neon bilezik ya da küpe… Özellikle koyu ya da nötr tonlarda giyiniyorsanız, stilinize takılar aracılığıyla bir parça neon ekleyebilirsiniz.

Neon renkli ayakkabı giyin

Ayakkabıları seven biriyseniz, gardırobunuza bir tane de neon renkte bir model ekleyebilirsiniz. Neon ayakkabılar, yaz mevsiminde bronzlaşmış bacaklara da çok yakışıyor.

Monokrom desenlerle giyin

Neon parçaları iddialı bir şekilde tamamlamak isterseniz, monokrom desenli giyim parçaları ile birlikte giyebilirsiniz. Siyah/beyaz kareli ve enine çizgili parçaları kombinleyebilirsiniz.

Neon rengi makyajda kullanın

Yaz mevsimine çok yakışan neon rengi, makyajınızda da kullanabilirsiniz. Neon renkli makyajda çoğunlukla neon renkli göz makyajı öne çıkıyor. Neon turuncu ve pembe tonlarını dudaklarınızda da deneyebilirsiniz.

Nötr tonlarla kullanın

Beyaz, ekru, pudra tonları neon renkleri dengeleyen ve en çok yakışan renk tonlarıdır. Neon tek bir parçayı bu tonlarla, kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla