Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.07.2014, 15:02   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart O Hayat Benim Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

O Hayat Benim Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

O Hayat Benim, O Hayat Benim dizisi, O Hayat Benim Ne zaman, O Hayat Benim Yeni Sezon Tarihi, O Hayat Benim Yeni Sezon Ne zaman, O Hayat Benim Ne Zaman Başlayacak, O Hayat Benim Hangi Kanalda, O Hayat Benim Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak, O Hayat Benim Saat Kaçta Başlıyor, O Hayat Benim Yeni Sezon Saat Kaçta?, O Hayat Benim Efsun, O Hayat Benim Bahar, O Hayat Benim Ateş



Fox Tv teelvizyonunda yayınlanan ve özellikle gençlerin gözdesi olan, aşkları ile yıllarca dillere plesenk olan O Hayat Benim Dizisi, yeni sezonda da yepyeni bölümleriyle ekranlara gelecek. Özellikle Bahar ve Ateş arasındaki büyük aşk bir var bir yok olacakken, Efsun yine gizli planları ile damga vuracak. Yeni sezonun bölümlerinde Efsun ile Ateş bey evlenme aşamasına gelecekler. Efsın artık iiyce Ateş beyi avucunun içine alacak. Bahar ise bu durumdan hayli rahatsız olacak. Diğer yandan Nuran ve İlyas ise öldürdükleri babalarından dolayı yakalanıp hapse girecekler.

Dizinin ise Ağustos ayının ikinci haftası çekimlerine başlanılacağı ve Eylül ayının yine ikinci haftası yeni bölümleri ile Fox Tv ekranlarında yayınlanacağı bildirildi.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla