Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.07.2014, 14:53   #4409 (permalink)
Myself
Bazen,gözlerinin tanımadığını yüreğin tanır.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Düşünki O Bunu Okuyacak ?

İnsan beyni patlıyacak gibi olur ya düşünceler arasında tıkılı kaldığında o misal işte..

İnsan önce kendi içinde kendini sevmeli , kendini bilmeli , sınırlarını , ufkunu , yaptıklarını , yapacaklarını. Duygularını raf'lara kaldırmamalı , kendi menfii çıkarı için dost bildiklerini , değer verdiklerini göz ardı etmemeli.. Günlük yaşam şavasına takıldık hayatı yarım yamalak yaşamaya razı geldik.. Oysaki hayatı uzun ve kısa yapan bizleriz.. Bizler ne yönetmeniz nede oyuncu , bizler senaristis istedigimiz gibi yazıyoruz. işimize geldigi gibi. .

Ahh be kardeşim , şimdi timucin ile konuştum içimde bi sıkıntı var diyip duruyorum bende..
Bu meslekten bu yüzden nefret etmeye başladım öyle yudumluyordum efkarı derdi bi kenara atıp içim yandı haberinle..
Seni ben biliyorum , millet aldırışta etmiyorum senin nekadar güçlü bir vücuda sahip olduğunu , direnmelisin bizler için dimdik ayağa kalkmalısın , kalktığın vakit zaten iki kelam ifadeni alacağım kendine dikkat et derken laf olsun diye demediğimi beynine kazımak için , ahh ulan dünya senin cidden adaletin yok paronayak bağlamıyacağım biladerim bağlamıyacağım..
Şu denizin üstünde olup , şu çaresizlik yokmu beni benden eder oldu bu aralar , ha tırlattım ha tırlatacağım..
Durup durup aklıma gelsen iyi hiç çıkmıyacaksın "Hafıs" diye söze başlayıp aramızda kalsın halli sohbetlerin ve sonrasında şen kahkahalara bağlanan vaziyetler deniz kenarı güneşi batırma seansları, Bodrum'da blush üstüne tatlı niyetine rakı balık...Çatı da kurulan olur mu acaba hayalleri.. Lucca'da şişe şişe yarışlar Aşklar , meşkler.. Anlatmakla bitmez , bitmeyecekte sofranın hep bir yerinde olacaksın kah sen anlatacaksın kah biz arada bir yaşaracak belki gözlerimiz ama sonunda hep şerefe deyip kaldıracağız kadehlerimizi.. Sen viskini biz rakılarımızı içeceğiz bu böyle gidecek hep gidecek..

Beynimin içersinde bir bavul dolusu düşünce yığını var düşünmekten beynimin fonksiyonlarını yitirdiğini hisseder oluyorum bu ara hiç bir soru işareti bir aydınlığa ulaşmazmı , ulaşmıyo işte vardır bir hayır misali..
Rotasız gemi misali her rengin her anın farklı acılar mutluluklar veriyor bizlere ey dünya..

Seni seviyorum hafız.
En yakın zamanda yanındayım , çok şükür güzel haberlerin geliyo..

__________________
Yaşamı bir film gibi düşünmek lazım çeşitli içerisinde çeşitli rolleri barındıran bir film. Bu rollerin içerisinde ne artist , ne aktrist nede figuran olmalı insan. Senarist yönetmen olmalı kendi yazıp kendisi yönetmeli kendi yazdığımız bir film olmalı hayat. .
Myself isimli Üye şimdilik offline konumundadır